Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: "Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα κρατήσει πολύ η σχέση μας" [βίντεο]


Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: "Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα κρατήσει πολύ η σχέση μας" [βίντεο]

Σκέφτονται τo ενδεχόμενο ενός γάμου; 

Στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή "Πρωινό μας", είδαμε να φιλοξενείται ως καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής,26 Μαίου, η Μαίρη Συνατσάκη. 

Η επώνυμη Ελληνίδα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε ο ερχομός της κόρης, Ολίβιας, στη ζωή της, καθώς επίσης μίλησε και για τη σχέση με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Ίαν Στρατή. 

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: "Αν μπορούσε ο Ίαν να θηλάσει, θα το ήθελε πάρα πολύ" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής:"Δε ξέρω πώς έγινε αλλά, ενώ η πρώτη-πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε γιατί έτυχε την περίοδο που με μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι και είναι χάλια, ήταν “πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς”. Και κάπως έτσι μείναμε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι… Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων…. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος.Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί… Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να γιορτάσουμε…  Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα".  Δείτε το βίντεο

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, μαιρη συνατσακη, ιαν στρατης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4692 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3200 s // Total time: 3.7892 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X