Αννίτα Δημητρίου: Τα items που φοράει πάντα σε κάθε της εμφάνιση


Αννίτα Δημητρίου: Τα items που φοράει πάντα σε κάθε της εμφάνιση

Τι εντοπίσαμε στις δημόσιες εμφανίσεις της

Αναμφίβολα από τις πολιτικούς της Κύπρου που ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους. Λόγω των θέσεων που κατέχει, του νεαρού της ηλικίας της, της δυναμικής της προσωπικότητας αλλά και λόγω του στυλ που διαθέτει αφού σε κάθε επίσημη εμφάνισή της επιλέγει κομψές δημιουργίες που ταιριάζουν ανάλογα με την περίσταση και την εκδήλωση που παρευρίσκεται.

Αυτό ωστόσο που προσέξαμε ότι δεν αποχωρίζεται ποτέ από τις εμφανίσεις της, η Αννίτα Δημητρίου και που φοράει κάθε φορά είναι οι δύο καρφίτσες που δηλώνουν τα αξιώματα που κατέχει.

Ως Πρόεδρος της Βουλής αλλά και ως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου τοποθετεί πάνω στις δημιουργίες που επιλέγει τις καρφίτσες με τα σύμβολα των δύο όπως είναι το έμβλημα του κόμματος που προεδρεύει και απεικονίζει το άγαλμα της “Νίκης του Παιωνίου” αλλά και το λογότυπο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Αυτή είναι μια τακτική που ακολουθούν αρκετοί πολιτικοί ανά τον κόσμο για να δηλώσουν το status και το αξίωμα που κατέχουν κυρίως σε επίσημες επαφές που έχουν αλλά και σε επίσημες εκδηλώσεις που συμμετέχουν.

Δες μερικές από τις εμφανίσεις της τις οποίες ολοκληρώνει πάντα με τα δύο συγκεκριμένα αξεσουάρ.

Tags αννιτα δημητριου, στυλ, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7605 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3001 s // Total time: 4.0606 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X