Σοφία Καρβέλα: Ο λόγος που δέχεται βρισιές στο instagram για τα παιδιά της [βίντεο]


Σοφία Καρβέλα: Ο λόγος που δέχεται βρισιές στο instagram για τα παιδιά της [βίντεο]

\"Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην...\"

Ζωνταντά στην εκπομπή "Happy Day", μέσω σύνδεσης skype βγήκε το πρωί της Τρίτης, 30 Μαίου, η Σοφία Καρβέλα. 

Η σχεδιάστρια μόδας και κόρη των Βίσση - Καρβέλα, μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς της, αλλά και για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη μαζί με τα δυο αγόρια της. 

Για την μητέρα και τον πατέρα της, αρχικά σχολίασε: "Ήταν εξαιρετική μητέρα, εντάξει ήταν εξαιρετικά απασχολημένη. Δούλευε δεν έκανε διακοπές. Για μένα ήταν και είναι η απόλυτη, είναι μια εξαιρετική  μαμά και πάντα είναι εκεί για μένα", για τον πατέρα της, δήλωσε: "Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου". 

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Καρβέλα: Η νυχτερινή έξοδος με τον πατέρα της στην Αθήνα [εικόνα]

Μιλώντας για το πως είναι να ζεί στη Νέα Υόρκη η Σοφία Καρβέλα, αποκάλυψε και τα αρνητικά σχόλια και τις βρισιές που δέχεται στο instagram, και έχουν αντίκτυπο τα παιδιά της.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου[...]Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα". Δείτε το βίντεο

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, σοφια καρβελα, πατερας, μητερα, διασημοι, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7008 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3282 s // Total time: 3.0289 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X