Αδυνατίστε με ραδιοσυχνότητες


Αδυνατίστε με ραδιοσυχνότητες

Η χρήση της ηλεκτροθεραπείας (ραδιοσυχνότητες) -έχει την ικανότητα να συσφίγγει τους ιστούς μη επεμβατικά-, να βοηθά στο αδυνάτισμα, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Διαδικασία: Ο γιατρός μαρκάρει τα σημεία που θα γίνει η θεραπεία και ξεκινά εφαρμόζοντας την ειδική κεφαλή. Η θερμότητα που μεταφέρεται από την κεφαλή βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, προκαλεί συρρίκνωση στα λιποκύτταρα και τέλος διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο για δέρμα πιο πυκνό και λείο.
Αποτελέσματα: Η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων έχει εξαιρετικά άμεσα αποτελέσματα είτε αυτή γίνεται στην κοιλιά είτε στους γλουτούς και τα πόδια. Η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση μειώνονται σε μεγάλο βαθμό, υπάρχει απώλεια εκατοστομέτρων περιμετρικά και το δέρμα αποκτά την ελαστικότητα του δείχνοντας λείο και νεανικό. 
Αντενδείξεις: Η θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων είναι ακίνδυνη όταν γίνεται από καταρτισμένο γιατρό. Δεν συνιστάται σε όσους έχουν καρδιολογικά προβλήματα, κακοήθη νοσήματα και εγκύους.
Διάρκεια: Αναλόγως του μεγέθους της περιοχής και την ανταπόκριση της επιδερμίδας μπορεί να διαρκέσει από 30 μέχρι και 45 λεπτά. Μετά την εφαρμογή, το δέρμα μπορεί να  εμφανίσει μια ελαφριά ερυθρότητα, που υποχωρεί σταδιακά μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Οι συνεδρίες καθορίζονται από τον γιατρό.

Tags υγεια, Ομορφια, αδυνάτισμα, διατα, αισθητικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4114 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3122 s // Total time: 2.7237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X