Έλις Μισιρλή: Η νυφική δημιουργία στην τελετή φέρει την υπογραφή σχεδιάστριας του νησιού


Έλις Μισιρλή: Η νυφική δημιουργία στην τελετή φέρει την υπογραφή σχεδιάστριας του νησιού

Την είδαμε για πρώτη φορά.   

Στον απόηχο της υπέροχης γαμήλιας τελετής του Γιώργου Θεοδότου και την Έλις Μισιρλή στη λίμνη Κόμο, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, στη δημοσιότητα συνεχίζουν να έρχονται και άλλες εικόνες και λεπτομέρειες από το δικαίως χαρακτηριζόμενο ως γάμο της χρονιάς. 

Διαβάστε ακόμα: Παραδοσιακά "αλλάματα" για Γιώργο Θεοδότου και Έλις Μισιρλή στο Κόμο [εικόνες]

Για πρώτη φορά είδαμε και εικόνες από το μυστήριο του γάμου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαϊου. Το Σάββατο 27 Μαϊου το ζευγάρι πραγματοποιήσε το γαμήλιο italian party ενώ την Κυριακή 28 Μαϊου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης σε ένα πραμυθένιο σκηνικό με θέα τη λίμνη Κόμο με την Έλις Μισιρλή να επιλέγει ένα νυφικό gown του οίκου Oscar de la Renta και στη συνέχεια απόλαυσαν ένα ξέφρενο party στη Villa Erba.

Από τις εικόνες που είδαμε από τον Θάνο Ασφή, επίσημο φωτογράφο του γάμου, η Έλις Μισιρλή για το μυστήριο του γάμου επέλεξε μία πραγματικά υπέροχη ρομαντική δημιουργία που φέρει την υπογραφή γνωστής σχεδιάστριας του νησιού. Δείτε στη madamefigaro.cy τις υπέροχες φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες του bridal look της Έλις Μισιρλή. 
 

Tags ελις μισιρλή, Νυφικο, μόδα, fashion, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3206 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2985 s // Total time: 3.6192 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X