Γιώργος Θεοδότου: Το γλυκό σχόλιο από πρώην του για τον γάμο του [εικόνες]


Γιώργος Θεοδότου: Το γλυκό σχόλιο από πρώην του για τον γάμο του [εικόνες]

Ποια σχολίασε και τι έγραψε κάτω από την ανάρτηση των νεονύμφων;   

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο πραγματοποίησαν τον μαγευτικό γάμο τους στη λίμνη Como, στην Ιταλία ο Γιώργος Θεοδότου και η Έλις Μισιρλή, συγκεντρώνοντας αρκετούς εκπροσώπους της κοσμικής ζωής και του επιχειρηματικού κόσμου. 

Διαβάστε ακόμα: Κάτια Θεοδότου: Η συγκινητική στιγμή στα ζώματα του γιου της [βίντεο]

Μερικές ημέρες μετά τον γάμο του ζευγαριού, ο νιόπαντρος επιχειρηματίας μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τα αγαπημένα του φωτογραφικά κλικ από τον γάμο με τη σύζυγό του και τους φίλους τους, γράφοντας στη λεζάντα στα ιταλικά “Μία ιστορία αγάπης”.

Δεκάδες ήταν οι όμορφες ευχές που έλαβε σε σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, όπου ανάμεσά τους εντοπίσαμε κι ένα πολύ γλυκό μήνυμα από την πρώην σύντροφό του, Χαριτίνη Ηλιάδου.

Η γνωστή fashionista του νησιού επέλεξε να σχολιάσει τοποθετώντας καρδιές και αποδεικνύοντας πως μετά τον χωρισμό διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. 

Μάλιστα, η ίδια η Χαριτίνη σε συνέντευξή της στο παρελθόν, είχε δηλώσει: Έχω τέλεια σχέση με τους πρώην μου. Τους αγαπώ πάρα πολύ. Ίσως επειδή έκανε τον κύκλο του, μου έφυγε τελείως. Δεν μπορώ να δω κανέναν πρώην μου ερωτικά […] Αν δεν με καλέσει στον γάμο του εγώ θα παρεξηγηθώ […] Προς το παρών όλες οι νυν πρώην μου είναι πάρα πολύ cool”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 

Tags Γιώργος Θεοδότου, Χαριτίνη Ηλιάδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6711 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2901 s // Total time: 2.9612 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X