Βασιλική Σαλαμπάση: Η σύζυγος Γιώρκα ευχαρίστησε δημόσια την Κύπρια σχεδιάστρια για το νυφικό της  


Βασιλική Σαλαμπάση: Η σύζυγος Γιώρκα ευχαρίστησε δημόσια την Κύπρια σχεδιάστρια για το νυφικό της  

Η αναδημοσίευση και τα λόγια που αντάλλαξαν.   

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν στις 4 Ιουνίου ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση στην Αραδίππου επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους. 

Διαβάστε ακόμα: Λούκας Γιώρκας: Η αποκάλυψη που έκανε για το honeymoon του [βίντεο]

Η νεόνυμφη εμπιστεύθηκε για αυτή τη σημαντική ημέρα για εκείνην, την Κύπρια σχεδιάστρια Ελίνα Λεβέντη προκειμένου να δημιουργήσει το νυφικό της. 

Η όμορφη Βασιλική θέλησε με μία ανάρτηση στο instagram να ευχαριστήσει και δημόσια τη σχεδιάστρια, ποστάροντας μία φωτογραφία από την εκκλησία, γράφοντας σε αυτήν: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελίνα Λεβέντη για το πανέμορφο νυφικό”.

Η σχεδιάστρια αναδημοσίευσε την εικόνα, γράφοντας: “Σε ευχαριστώ Βασιλική μου. Απόλαυσα ειλικρινά το κάθε λεπτό που δούλεψα μαζί σου”. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη σχεδιάστρια την ημέρα του γάμου, μας αποκάλυψε πως το νυφικό με ψηλή λαιμόκοψη φτιάχτηκε με βελονάκι και μεταξωτή κλωστή, χρησιμοποιώντας κυπριακά μοτίβα κατόπιν παράκληση της νύφης. Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση:


 

Tags λούκας γιώρκας, Βασιλική Σαλαμπάση, διασημοι, Γαμος, ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ, Νυφικο, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4057 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2925 s // Total time: 2.6982 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X