Τραγωδία: Ερωτευμένο ζευγάρι κάηκε μέσα στο σπίτι του λίγο πριν τον γάμο στην Κύπρο


Τραγωδία: Ερωτευμένο ζευγάρι κάηκε μέσα στο σπίτι του λίγο πριν τον γάμο στην Κύπρο

O φρικτός θάνατος τους συγκλόνισε όλους. 

Τα όνειρά τους για έναν παραμυθένιο γάμο στην Κύπρο έσβησαν με τραγικό τρόπο. Ο λόγος για την 32χρονη Rebecca Foster και τον 33χρονο Kieran Naylor, οι οποίοι βρήκαν φρικτό θάνατο σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Cheshire της Βρετανίας.m Σύμφωνα με τη Daily Record, η Rebecca και ο Kieran, οι οποίοι ήταν για δέκα χρόνια αχώριστοι, ανυπομονούσαν για τον γάμο τους στην Κύπρο το 2024, ενώ ανακαίνιζαν το ακίνητο, το οποίο έμελλε να γίνει το «παντοτινό τους σπίτι». Μετά τη φωτιά ανασύρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Εντούτοις, "έσβησαν" με διαφορά δύο ημερών.  

Κατά τη διάρκεια της θανατικής ανάκρισης, ο πατέρας της 32χρονης ανέφερε ότι "αγαπούσαν βαθιά ο ένας τον άλλο. Περνούσαν όλο τους τον χρόνο μαζί". Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι αγόρασαν το σπίτι τον Αύγουστο του 2021 και δούλευαν μαζί για να το ανακαινίσουν και να μείνουν μόνιμα εκεί. Ο 33χρονος έκανε το 90% της καλωδίωσης του σπιτιού και κάποια από τα δωμάτια ήταν ανολοκλήρωτα.

Ο ανακριτής της αστυνομίας, Jonathan Hill, εξήγησε ότι δεν μπορούσε να διευκρινιστεί η αιτία της φωτιάς, καθώς η οικία ήταν «μη ασφαλής» και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. Πάντως, φαίνεται ότι η πυρκαγιά άρχισε από το σαλόνι ή το δωμάτιο παιχνιδιών, τα οποία ήταν υπό ανακαίνιση.

Πηγή: www.sigmalive.com

Tags Rebecca Foster, Kieran Naylor, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0115 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0549 s // Total time: 0.0664 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X