Co-ords: Fashionistas του νησιού σας δείχνουν το πιο stylish και εύκολο τρόπο να ντυθείτε το καλοκαίρι


Co-ords: Fashionistas του νησιού σας δείχνουν το πιο stylish και εύκολο τρόπο να ντυθείτε το καλοκαίρι

Ακολούθηστε τα βήματά τους

Ο όρος co-ords προέρχεται από την αγγλική λέξη co-ordinate, που σημαίνει συνεργάζομαι. Άρα είναι τα σύνολα εκείνα που τo πάνω και το κάτω μέρος είναι ίδιου υφάσματος και χρώματος ή μοτίβου και ταιριάζουν απόλυτα, είναι δηλαδή ασορτί.

Τα co-ords ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας του 50, επανήλθε το 90 ενώ τα τελευταία χρόνια είναι must trend και την επιλέγουν σταθερά fashion girls, ενημερωμένες κυρίες της μόδας και street stylers. Οι λόγοι; Αρκετοί για να σας κάνουν αν δεν έχετε στην γκαρνταρόμπα σας co-ords να το πράξετε αμέσως. 

Καταρχήν είναι άνετα. Επίσης κάνουν ήδη από μονά τους τη δύσκολη δουλειά του styling αφού είναι σεταρισμένα από πριν. Τα co-ords μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σας με μία μόνο κίνηση. Είτε συνδυάσετε φούστες ή σορτς με ασορτί crop tops, είτε φαρδιές παντελόνες με bralettes, είναι ένα outfit που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις από casual βόλτες μέχρι και σε κάποια βάπτιση ή γάμο.

Για αυτούς τους λόγους είναι ένα αγαπημένο σύνολο και για αυτό και πολλές φορές στο feed μας στα social media βλέπουμε σύνολά από co-ord sets αφού έχει αγαπηθεί πολύ και από τις Κύπριες fashionistas. 

Δείτε μερικά από τα outfits τους στη madamefigaro.cy και πάρτε ιδέες για την επόμενη εμφάνισή σας. 

 

 

 

 

Tags co-ords, ταση, μόδα, καλοκαίρ, fashion, style, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3461 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2270 s // Total time: 2.5730 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X