Kourtney Kardashian: Το gender reveal party για το φύλο του παιδιού που περιμένει


Kourtney Kardashian: Το gender reveal party για το φύλο του παιδιού που περιμένει

Ο ιδιαίτερος τρόπος που έμαθε το ζευγάρι το φύλο. 

Η Kourtney Kardashian έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση απο το rock ‘n’ roll-themed gender reveal party με τον σύζυγό της, Travis Barker.

Το ζευγάρι, ανακοίνωσε ότι περιμένει αγόρι με έναν ιδιαίτερο τρόπο αφού συγκέντρωσε την οικογένεια και τους φίλους του για να γιορτάσουν τον ερχομό του μικρού ροκ σταρ.

Το σπίτι της Kardashian ήταν στολισμένο με ασημένια μπαλόνια με αστέρια και μαύρες καρδιές και πολλά λουλούδια, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που μοιράστηκε την Κυριακή, 25 Ιουνίου σε Instagram Story της.

Όταν έφτασαν οι καλεσμένοι έλαβαν ένα ροζ ή ένα μπλε βραχιολάκι, ανάλογα με το αν πίστευαν ότι η ιδρύτρια του Poosh κυοφορούσε αγόρι ή κορίτσι.

Η Kardashian και ο Barker, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022, έδωσαν επίσης στους παρευρισκόμενους πάσο πρόσβασης για να φορέσουν στο λαιμό τους και τους ενθάρρυναν να βγάλουν φωτογραφίες με φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης.

“Αναμνήσεις από την περιοδεία. Βγάλτε μια φωτογραφία και αφήστε ένα σημείωμα”, έγραφε μια πινακίδα.

Όταν ήρθε η ώρα να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού τους, η 44χρονη σταρ των “Kardashians” κάθισε στην αγκαλιά του μέλους των Blink-182 μπροστά από ένα ντραμς.

“Η διαίσθηση της μητέρας;” έγραψε η Kardashian στο Story της για το baby blue σύνολό της, το οποίο φόρεσε ενώ μια έκρηξη μπλε κομφετί ξεχύθηκε στον αέρα. Δείτε τις σχετικές εικόνες καθώς και τα βίντεο στη madamefigaro.cy

Tags gossip, showbiz, celebrities,  Kourtney Kardashian


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0114 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0412 s // Total time: 0.0526 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X