Κωνσταντίνος Βασάλος: Επιτέλους ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη [βίντεο]


Κωνσταντίνος Βασάλος: Επιτέλους ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη [βίντεο]

Όλη η αλήθεια για τις βραδινές “βόλτες” με τη Σταυρούλα στο δάσος του Άγιου Δομίνικου.   

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Ιουνίου στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, δίνοντας την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το “Survivor All Star”. 

Διαβάστε ακόμα: Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος για τη διπλή αποχώρηση της εβδομάδας [βίντεο]

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να τον ρωτήσει για την προσωπική του ζωή, με τον πρώην συμμετέχοντα στο ριάλιτι επιβίωσης να αποκαλύπτει: “Είμαι μόνος μου. Είμαι ελεύθερος”.

Με αυτή τη δήλωσε επιβεβαίωσε επίσημα τον χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.  

Όσον αφορά στη συμπαίκτρια του Σταυρούλα Χρυσαειδή και στα όσα γράφτηκαν ότι οι δύο τους άρχισαν ένα αισθηματικό  ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο, με αφορμή τις βραδινές τους “βόλτες” στην παραλία, ο Βασάλος ξεκαθάρισε πως δεν συνέβη ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους. 

“Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags κωνσταντινος βασαλος, καλο μεσημερακι, Ευρυδικη Βαλαβανη, χωρισμος, διασημοι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, showbiz, gossip, celebrities, survivor, survivor all star


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0093 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0321 s // Total time: 0.0413 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X