Χριστοδουλίδης - Καρσερά: Η 17χρονη κόρη τους συγκίνησε με την ερμηνεία της σε μουσική της εμφάνιση [βίντεο]


Χριστοδουλίδης - Καρσερά: Η 17χρονη κόρη τους συγκίνησε με την ερμηνεία της σε μουσική της εμφάνιση [βίντεο]

Η ανατριχιαστική αναφορά στην Αμμόχωστο και την οικογένειά της.

Tην 17χρονη κόρη του Νίκου Χριστοδουλίδη και της Φιλίππας Καρσερά, Αικατερίνη, πετύχαμε να συμμετέχει με την μπάντα της, "Μικροοδύσσεια", στο φετινό φεστιβάλ "Fengaros".

Η κόρη του ΠτΔ, επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι, "Πόλις χωσμένη στην Άμμο", το οποίο είναι σε σύνθεση δικιά της, ενώ πριν ακόμη ξεκινήσει την ερμηνεία της, κατάφερε να συγκινήσει τους παρευρισκομένους με τα λεγόμενά της.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Χριστοδουλίδης: Αγκαλιά με την κόρη του στην αποφοίτησή της [εικόνα]

Χαρακτηριστικά, εξήγησε την έμπνευση που είχε για το συγκεκριμένο κομμάτι, αναφέροντας το πως ξεκίνησε η δημιουργία του: "Όλο αυτό ξεκίνησε από την ποιητική συλλογή του Κυριάκου Χαραλαμπίδη "Αμμόχωστος Βασιλεύουσα" στην οποία προσωποποιεί την Αμμόχωστο ως κορίτσι".

Και πρόσθεσε: "Εμένα η γιαγιά μου εν Βαρωσιώτισσα. Παρόλο που δεν ξαναπήγα στην Αμμόχωστο και στο σπίτι της, νιώθω ότι η Αμμόχωστος είναι ένας από τους στόχους μου". Δείτε το βίντεο

 

 

 

Μικροοδύσεια: Αικατερίνη Χριστοδουλίδη (Σύνθεση-ερμηνεία-ηλεκτρική κιθάρα-σαξόφωνο) Άρια Γεωργιάδου (ηλεκτρικό μπάσο), Αναστασία Ευθυμιάδη (πλήκτρα) Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (ντραμς)

Οπτικογράφηση: Πέτρος Πετρίδης

Tags νικος χριστοδουλιδης, αικατερινη χριστοδουλιδη, μπάντα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5285 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3095 s // Total time: 2.8380 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X