Το ilovestyle.com γιορτάζει τα 11α γενέθλιά του


Το ilovestyle.com γιορτάζει τα 11α γενέθλιά του

Το portal που εσείς φέρατε στην πρώτη θέση των επιλογών σας.   

Το ilovestyle.com, το portal που αγάπησες και κατέταξες στην πρώτη θέση της καρδιάς σου, σβήνει φέτος τα 11α κεράκια του. Γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας διανύοντας την πιο πετυχημένη μας χρονιά καθώς η παρέα μας, που αποτελείται από όλους εσάς, το αναγνωστικό μας κοινό, έχει μεγαλώσει πολύ. 

Το ilovestyle.com μεγαλώνοντας άλλαξε εμφάνιση εναρμονιζόμενο με τα νέα δεδομένα της εκάστοτε εποχής, ωστόσο, παρέμεινε πιστό στον βασικό του πυρήνα που ήταν ανέκαθεν η lifestyle ενημέρωση. Στο portal υπάρχει πληθώρα θεμάτων και κατηγοριών με αποκλειστικότητες που αφορούν στη μόδα, στην ομορφιά, σε celebrity news από την Κύπρο και τον εξωτερικό και όσα απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα. 

Η αγάπη του αναγνωστικού κοινού ολοένα και μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων δείχνοντας την προτίμηση στο ilovestyle.com από την πρώτη στιγμή και αυτό αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και δημιουργικότητα. 

Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της επιτυχίας του portal είναι η ομαδικότητα, η συνεργασία και η αφοσίωση.

Σβήνοντας τα κεράκια μας, η ευχή μας είναι να εξελισσόμαστε και να προχωράμε μαζί σε αυτήν την όμορφη διαδικτυακή σχέση που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε το Άρωμα Βανίλιας για την υπέροχη τούρτα που δημιούργησε για τα γενέθλια του ilovestyle.com διά χειρός του pastry chef, Γιάννη Τούμπα

Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε καθημερινά! 

Tags γενεθλια, ilovestylecom, Άρωμα Βανίλιας, τούρτα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2284 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2633 s // Total time: 2.4917 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X