5+3 outfits που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου 


5+3 outfits που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου 

Για να \"κλέψετε\" τις εντυπώσεις με τα summer looks σας. 

Οι καλοκαιρινές διακοπές πάντα συνδυάζονται με κέφι, ανάλαφρη διάθεση και ξέγνοιαστες βόλτες.

Μια ανέμελη εποχή που όλοι, επιλέγουν να είναι πιο χαλαροί στις εμφανίσεις τους, τόσο στη καθημερινότητα όσο και στις διακοπές. Οι καλοκαιρινές γκαρνταρόμπες έχουν την πολυτέλεια να σου δίνουν επιλογές που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και με αυτό εξοικονομείς χώρο, χρόνο αλλά και χρήματα.

Ετοιμάζοντας λοιπόν, την βαλίτσα των διακοπών για εσένα ή την οικογένεια σου ξέρω ότι πάντα τριγυρνάει στο μυαλό σου η σκέψη του "τι θα βάλω".

Εμείς, λοιπόν σου προτείνουμε 5+3 total looks από τη γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή του summer shop της Tommy Hilfiger που θα σε εμπνεύσουν και θα κάνουν το πακετάρισμα παιχνίδι. 

#1 Dress to impress! 

Ένα bodycon ribbed midi φόρεμα σε φούξια απόχρωση που αναδεικνύει το μαύρισμα και δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα των διακοπών σου.  Αγκαλιάζει τέλεια την σιλουέτα με την στενή εφαρμογή του και μπορεί να φορεθεί πάνω από το μαγιό αλλά και στις βραδινές σου βόλτες για dinner ή ποτό αρκεί να προσθέσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ. Βάλε ένα ξεχωριστό ζευγάρι από μαύρα flat slip-on mules και τα μαύρα cat eye γυαλιά σου και είσαι έτοιμη για να εντυπωσιάσεις!

#2 Vacation - office style 

Για τις γυναίκες που αγαπούν το office look, στη συλλογή μπορούν να βρουν σχέδια βασισμένα σε αυτή τη φιλοσοφία σε πιο χαλαρές γραμμές. Ένα oversized πουκάμισο σε μια ξεχωριστή απόχρωση του μπλε, θα σε βολέψει απίστευτα αφού μπορεί να συνδυαστεί και με οποιοδήποτε άλλο bottom. Εμείς, το προτείνουμε με ένα λινό σορτσάκι στο χρώμα της άμμου που είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός, που μπορεί να φορεθεί εύκολα με διαφορετικά τοπ. Και φυσικά, δεν πρέπει να λείπει το baseball καπέλο σου και οι αγαπημένες καλοκαιρινές εσπαντρίγιες για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό casual look.

#3 Retro casual look

Το outfit που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες. Ένα spell-out print short που μπορείς να φορέσεις με το plug slim one-piece μαγιό με το ίδιο print. Γιατί όχι; Το καλοκαίρι τείνουμε να φοράμε ολόσωμα μαγιό ως κορμάκια, κάτι που εξοικονομεί χώρο στις αποσκευές σου. Μπορεί να φορεθεί με ροζ criss - cross σανδάλια με πλατφόρμα και για τις ψυχρές βραδιές του καλοκαιριού, μπορείς να προσθέσεις ένα ροζ fit oxford πουκάμισο στο ίδιο χρώμα. Έτσι, μπορείς να έχεις 3 διαφορετικά outfits με μόνο 3 κομμάτια!

#4 The little fun-black dress

Η πιο εύκολη επιλογή για μια γυναίκα, είναι το κλασσικό μαύρο μίνι φόρεμα, που αυτή τη φορά το brand το λανσάρει σε fun fit-and-flare shape με ribbed ύφασμα. Δημιούργησε ένα ρομαντικό look στις διακοπές σου, προσθέτοντας ένα σατέν φουλάρι με το all-over print του μονογράμματος του brand μαζί με robe chain leather σανδάλια και έφυγες για βόλτα στο νησί! 

#5 The coastal green 

Η απόχρωση του πράσινου που ξεχωρίζει στην παλέτα των χρωμάτων για το 2023.  Συνδύασε ένα polo crop top με coastal green ρίγες, με mom fit denim short που είναι must have κομμάτι για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα για ένα lived-in look. Ένα outfit που συμπληρώνεται με τα chunky platform sole σανδάλια και ένα μαύρο τσαντάκι με κορδόνι για τα απαραίτητα που χρειάζεσαι για τη βόλτα σου!

#6 Για την ανδρική βαλίτσα

Συνήθως το πακετάρισμα μπορεί να το αναλαμβάνεις εσύ, αλλά δε σημαίνει ότι δε θα επιλέξεις μοναδικά σύνολα και για τον σύντροφο σου. Ένα απαραίτητο κομμάτι που δε πρέπει να λείπει, είναι το λευκό πουκάμισο, που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά bottoms και εμείς, το προτείνουμε με ένα κλασσικό relaxed fit short σε γήινη απόχρωση. Δώστε περισσότερο στυλ στην εμφάνιση με ένα baseball καπέλο και εννοείται τα γυαλιά ηλίου modern preppy rectangular σε καφέ χρώμα. 

#7 Laser pink materials 

Το πακετάρισμα της παιδικής βαλίτσας πρέπει να περιλαμβάνει ρούχα που να είναι άνετα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είναι fashionable. Ένα denim dungaree φόρεμα με το λογότυπο του brand σε μικρά χρωματιστά κεντήματα, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλά χρώματα. Με ένα λευκό αμάνικο tank top για τις μέρες που η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη, μαζί με ένα varsity bucket καπέλο σε laser pink χρώμα που ξεχωρίζει φέτος στη συλλογή, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ένα varsity σακίδιο πλάτης ίδιου χρώματος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όλη την υπόλοιπη χρονιά. 

#8 Boyz Stuff 

Και για τους μικρούς άνδρες της παρέας των διακοπών, προτείνουμε ένα outfit που αποτελείται από ένα μπεζ belted chino short με το λευκό multi flag t-shirt. Ότι πρέπει για στιλάτες αλλά χαλαρές οικογενειακές βόλτες στο νησί. Εννοείται, δε γίνεται να μην έχει τη δική του essential logo backpack που θα μπορεί άνετα να κουβαλάει παντού μαζί του.

Η καλοκαιρινή συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στη Κύπρο. 

Tags Tommy Hilfiger, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7924 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2389 s // Total time: 3.0313 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X