Μάριος Πρίαμος: Δάκρυσε με τα λόγια του Σάκη Κατσούλη [βίντεο]


Μάριος Πρίαμος: Δάκρυσε με τα λόγια του Σάκη Κατσούλη [βίντεο]

Ο συμπαίκτης του τον συγκίνησε αναφερόμενος στον μπαμπά του.   

Συναισθηματική φόρτιση υπήρξε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο “Survivor All Star” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ καθώς είδαμε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να δακρύζει όταν ο Σάκης Κατσούλης μίλησε με εκθειαστικά λόγια για εκείνον και την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Εδώ γνώρισα ποιος ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και είμαι πολύ χαρούμενος που είχε το θάρρος να συμμετέχει ξανά. Αν για εμάς ήταν 1 φορά στοίχημα με τον εαυτό μας για τον Μάριο ήταν 10 φορές στοίχημα. Καθώς είχε αφήσει ένα πάρα πολύ μεγάλο όνομα, ένα brand name για εμένα, το οποίο το έχτισε μόνος του και με την αξία του σε αγωνιστικά κομμάτια που είναι δύσκολο να φορέσεις μία βαριά φανέλα και να την κρατήσεις και πάλι ψηλά”, είπε χαρακτηριστικά ο Κατσούλης. 

Κατόπιν, συνέχισε αναφερόμενος στους μπαμπάδες τους γεγονός που “λύγισε” και τους δύο παίκτες: “Επειδή έχουμε παρόμοιους μπαμπάδες, από ότι έχω καταλάβει, δύσκολους και απαιτητικούς, θεωρώ ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο τρόπος που έχει μεγαλώσει και ότι δεν θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη στο χέρι που τον έκανε να ζήσει μία διαφορετική ζωή”. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags μαριος πριαμος ιωαννιδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8765 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2794 s // Total time: 3.1559 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X