Αγκαλιάστε ένα λαμπερό δέρμα με απαραίτητες θεραπείες για το καλοκαίρι 


Αγκαλιάστε ένα λαμπερό δέρμα με απαραίτητες θεραπείες για το καλοκαίρι 

Πώς να αντιμετωπίσετε τις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται

Καθώς ο ήλιος λάμπει πιο έντονα και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, είναι απαραίτητο να προσφέρετε στο δέρμα σας τη φροντίδα που του αξίζει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Με τη σωστή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος και τις εξειδικευμένες θεραπείες της κλινικής ANANEOSIS, μπορείτε να προστατεύσετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας, διατηρώντας το υγιές, λαμπερό και έτοιμο να αντιμετωπίσει τις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται. 

Αντηλιακό – Η απόλυτη ασπίδα: 

Το πρώτο και πιο κρίσιμο βήμα σε οποιαδήποτε καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος είναι η προστασία από τον ήλιο. Η εφαρμογή ενός αντηλιακού με ευρύ φάσμα και παράγοντα προστασίας SPF 30 ή ανώτερο βοηθά να προστατεύσετε το δέρμα σας από την επιβλαβή ακτινοβολία UVA και UVB. Βεβαιωθείτε ότι επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε δύο ώρες, ειδικά αν κολυμπάτε ή ιδρώνετε. Επιλέξτε μια ελαφριά, μη ακνεϊκή φόρμουλα που δεν εμποδίζει τους πόρους σας και λάβετε υπόψη επιλογές με προστιθέμενα αντιοξειδωτικά για επιπλέον προστασία από ελεύθερες ρίζες. Μιλήστε με τους ειδικούς της κλινικής μας για να σας συμβουλέψουν για το πιό κατάλληλο αντηλιακό για το δικό σας δέρμα. 

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί: 

Οι υψηλές θερμοκρασίες και η έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένη απώλεια νερού από το δέρμα. Για να αντισταθείτε σε αυτό, δώστε προτεραιότητα στην ενυδάτωση. Πίνετε αρκετό νερό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για να διατηρήσετε το δέρμα και το σώμα σας καλά ενυδατωμένα. Επιπλέον, επιλέξτε ελαφριές, μη λιπαρές ενυδατικές κρέμες που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη ή αλόη βέρα. Αυτά τα συστατικά προσελκύουν και διατηρούν την υγρασία, διασφαλίζοντας ότι το δέρμα σας παραμένει εύπλαστο και ανθεκτικό. Για μια πιό ενισχυμένη θεραπεία επιλέξτε το JETPEEL της κλινικής ANANEOSIS. Το ενυδατωμένο δέρμα είναι λιγότερο ευάλωτο στην ξηρότητα, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Απολέπιση για ένα φρέσκο ξεκίνημα: 

Η απολέπιση του δέρματος σε τακτά χρονικά διαστήματα βοηθά στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων, την αποφράξη των πόρων και τη βελτίωση της γενικής υφής του δέρματος. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επιλέξτε απαλές μεθόδους απολέπισης για να αποφύγετε την υπερδιέγερση του δέρματος. Αναζητήστε χημικούς απολεπιστικούς με αλφα-υδροξυοξέα (AHA) ή βήτα-υδροξυοξέα (BHA) που διαλύουν απαλά τα νεκρά κύτταρα χωρίς επώδυνη τρίβη. Η απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα θα αποκαλύψει πιο λεία, πιο λαμπερή επιδερμίδα, επιτρέποντας καλύτερη απορρόφηση άλλων προϊόντων περιποίησης του δέρματος. 

Για μια πιο ενισχυμένη θεραπεία επιλέξτε το AQUA DERM+.  

Αντιμετωπίστε την υπερμελάγχρωση με φροντίδα: 

Η υπερμελάγχρωση, όπως οι ηλιακές κηλίδες ή το μελάσμα, μπορεί να είναι πιο εμφανής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λόγω της αυξημένης έκθεσης στον ήλιο. Ενσωματώστε θεραπείες που στοχεύουν ειδικά σε αυτά τα προβλήματα π.χ. μη-ενέσιμη μεσοθεραπεία Mesoskin της κλινικής ANANEOSIS. Αναζητήστε επίσης προϊόντα που περιέχουν συστατικά όπως βιταμίνη C, νιασιναμίδη ή κογχικό οξύ, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να γίνει πιό απαλό και να εξασθενίσει τις σκούρες κηλίδες που παρουσιάζονται στο δέρμα με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε πάντα ένα καλό αντηλιακό προϊόν για να προλάβετε περαιτέρω βλάβη. 

Καταπραΰνετε και ανανεώστε: 

Σε περίπτωση εγκαύματος ή ερεθισμού από τον ήλιο, προσφέρετε στο δέρμα σας καταπραϋντικές θεραπείες. Το τζελ αλόης ή ένας δροσερός ορός μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του ερυθήματος. Επιπλέον, μετά από μια μέρα στον ήλιο, περιποιηθείτε το δέρμα σας με ενυδατικές μάσκες προσώπου ή μάσκες σε μορφή φύλλο που περιέχουν συστατικά όπως αγγούρι, χαμομήλι ή εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Αυτές οι θεραπείες προσφέρουν άμεση ανακούφιση και επαναφορά στο δέρμα σας, αφήνοντάς το δροσερό και αναζωογονημένο. Συμβουλευτείτε την έμπειρη ομάδα μας για τις πιό εξειδικευμένες θεραπείες μας.

Συμπέρασμα: 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το δέρμα σας αξίζει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για να αντέξει στη ζέστη και την έκθεση στον ήλιο. Ακολουθώντας μια συνεπή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος και ενσωματώνοντας εξειδικευμένες θεραπείες, μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας προστατευμένο, ενυδατωμένο και λαμπερό. Αγκαλιάστε την καλοκαιρινή περίοδο με αυτοπεποίθηση και λάμψη, γνωρίζοντας ότι το δέρμα σας είναι στα καλύτερά του. 

Γα περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τη γιατρό μας Δρ Κατερίνα Παττίχη, τηλεφωνήστε μας τώρα στο 25347347.

Info: www.drpattichis.com / www.ananeosis.com.cy

Tags ANANEOSIS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0110 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0389 s // Total time: 0.0499 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X