Γνωστή Κύπρια μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της μέσω ανακοίνωσης στο instagram 


Γνωστή Κύπρια μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της μέσω ανακοίνωσης στο instagram 

“Ας σταματήσει επιτέλους αυτός ο κουτσομπολίστικος κανιβαλισμός”.  

Με μία ανάρτηση στα social media η Ευγενία Κασσιανίδου θέλησε να βάλει φρένο στις φήμες που ακούγονται για εκείνην και την προσωπική της ζωή, κάνοντας μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός για ζευγάρι της showbiz λίγους μήνες μετά την επανασύνδεση 

Η ανάρτηση της γνωστής Κύπριας στους κοσμικούς κύκλους του νησιού αφορούσε στον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει συμβεί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, η ίδια είχε αντιληφθεί ότι επικρατεί μία παραφιλολογία όσον αφορά στην επιλογή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. 

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή της: “Είναι με μεγάλη μου λύπη που αναγκάζομαι να κάνω την ανάρτησή μου αυτή. Ωστόσο, η συνεχόμενη παραπληροφόρηση και παραφημολογία σε ότι αφορά στην προσωπική και οικογενειακή μου ζωή, δεν μου άφησε άλλη επιλογή. Με τον Νεόφυτο Λάρκου έχουμε χωρίσει εδώ και πλέον δύο χρόνια. Αιτία χωρισμού ήταν λόγοι που αφορούν εμένα και τον Νεόφυτο […] ο καθένας που θέλει να ασχοληθεί με την προσωπική μας ζωή να έχει στο μυαλό του ότι είμαστε γονείς και έχουμε δύο παιδιά…” Δείτε πιο κάτω αναλυτικά την ανάρτηση της: 
 
 

Tags ευγενια κασσιανιδου, χωρισμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6452 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3344 s // Total time: 2.9795 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X