Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023; 

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.   

Κριός

Η χαλαρή και αισιόδοξη διάθεση που έχετε θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνείτε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, γιατί θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν, θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το ευρύτερο πλαίσιο.

Ταύρος

Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σας έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολογήστε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προωθήστε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό. Σε συναισθηματικό επίπεδο, το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφράς κατάθλιψης υποχωρεί σήμερα σημαντικά και ατενίζετε την μέρα σας με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία.

Δίδυμοι

Υποτονική διάθεση υπάρχει σήμερα στον αέρα. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας, για να έχετε δυνάμεις για την υπόλοιπη βδομάδα. Μπορεί να συναντήσετε μια πρόκληση ή μια δυσκολία, αλλά με τις ενέργειές σας τελικά θα οδηγηθείτε στη σωστή λύση του προβλήματος. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα.

Καρκίνος

Συνιστάται να αποφύγετε τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να  ακυρωθούν οι προσπάθειες σας από τυχαία γεγονότα. Εστιάστε στον εαυτό σας και στις προτεραιότητές σας, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το τρέχον project σας, ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα χωρίς εκκρεμότητες. 

Λέων

Μπορεί να υπάρξει ένα ρομαντικό ταξίδι ή μια συνάντηση σήμερα! Όσοι έχετε ήδη σύντροφο, καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις επιπολαιότητες. Το απόγευμα μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα με τα οικονομικά σας. Μην προσπαθήσετε να καλύψετε το πρόβλημα με δάνεια ή δημιουργώντας χρέη. Περιορίστε βραχυπρόθεσμα τα έξοδα σας για να εξοικονομήσετε τα χρήματα που χρειάζεστε.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να σας πιάνει κατήφεια. Κάποια πράγματα τελειώνουν, κάποια άλλα όμως ξεκινούν. Αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ζωής και η μετεξέλιξη μας είναι μέρος της φυσικής μας πορείας… Προσοχή ωστόσο σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα εσώψυχα σας! Υπάρχουν άτομα που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης σας και θα πρέπει να τα απομακρύνετε από κοντά σας, γιατί θα σας κάνουν ζημιά.

Ζυγός

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση. Πέραν αυτού, επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Σκορπιός

Βρίσκεστε σε μια δύνη, σε ένα καταλυτικό σημείο μιας μεταβατικής περιόδου. Μην σας τρομάζουν οι αλλαγές και τα προβλήματα. Ήδη έχετε καταφέρει πολλά και στο άμεσο μέλλον τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας  άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους

Τοξότης

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Αιγόκερως

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία σας, βρείτε τρόπους να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα ή πιο αποδοτική. Εάν αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν προχωράει, συζητήστε το με τον σύντροφό σας. Ο εθισμός ωστόσο είναι το θέμα της μέρας για σας. Μείνετε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να είναι εθιστικό, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα σε βάθος χρόνου.

Υδροχόος

Έχετε πάθει εμμονή με την δουλειά σας και δεν σας αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες. Σήμερα ίσως να πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε ένα ήρεμο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ανανεώσει. Η οικογένεια σας ή τα αγαπημένα πρόσωπα θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, μια και τα παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό…

Ιχθείς

Τα πράγματα φαίνεται να σας πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8719 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2881 s // Total time: 3.1600 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X