Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του "Survivor All Star" [βίντεο]


Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του "Survivor All Star" [βίντεο]

Πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο πέμπτος παίκτης που αποχώρησε;   

Ένας παίκτης του φετινού “Survivor All Star”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ έφτασε κοντά στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό καθώς έμεινε εκτός από την τελική τετράδα που θα πάει στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης στο Γαλάτσι. 

Αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος και η Στέλλα Ανδρεάδου. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως η Στέλλα θα ήτα εκείνη που δεν θα έφτανε μέχρι το Γαλάτσι και έμεινε εκτός τελικής τετράδας, αποχωρώντας το βράδυ της Τετάρτης, 5 Ιουλίου. 

“Το ένιωθα μέσα μου, το ήξερα. Είμαι καλά. Είμαι ευχαριστημένη. Όλο αυτό ήταν πέραν των προσδοκιών μου μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Νιώθω ότι έχω κερδίσει… Από τους 38 παίκτες στο Survivor All Star φεύγω στην πέμπτη θέση, βγαίνοντας υποψήφια μόνο μία φορά και το κοινό με στήριξε με την αγάπη του”, είπε λίγο πριν αποχωρήσει προσθέτοντας πως θα ήθελε να δει νικητή τον Μάριο Πρίαμο με τον Κύπριο παίκτη να συγκινείται. 

Να σημειώσουμε ότι η Στέλλα Ανδρεάδου παρέμεινε στο “Survivor All Star” για 26 εβδομάδες και προστέθηκαν στον λογαριασμό της 130.000 ευρώ. 

Η τελική τετράδα που θα δούμε στον ημιτελικό του Γαλατσίου την ερχόμενη εβδομάδα είναι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μάριος Πρίαμος και Νίκος Μπάρτζης. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags survivor all star, survivor, στελλα ανδρεαδου, μάριος πριαμος, τετραδα, γαλατσι, τελικος, showbiz, gossip, celebrities, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0106 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0538 s // Total time: 0.0644 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X