Η πρώτη ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του "Survivor All Star"


Η πρώτη ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του "Survivor All Star"

Τα πρώτα λόγια του Κύπριου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.  

Στην τέταρτη θέση του “Survivor All Star” τερμάτισε ο “τρελός Κύπριος” όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, για τον κόσμο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. 

Διαβάστε ακόμα: Μάριος Πρίαμος: Η αμήχανη στιγμή που χαιρετάει Ελευθερία και Καρολίνα στον ημιτελικό [βίντεο]

Ο Μάριος μπήκε στο “All Star” για την πρωτιά, καθώς το 2017 είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τους δύο φιναλίστ και εν τέλει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν εκείνος που κέρδισε το παιχνίδι και το χρηματικό έπαθλο. 

Ο Κύπριος συμμετέχοντας στις χθεσινοβραδινές του δηλώσεις ανέφερε πόσο γεμάτος νιώθει από την εμπειρία του παιχνιδιού και από την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο. Νωρίτερα σήμερα έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media με ένα story στο instagram, όπου πόσταρε μία εικόνα από το παιχνίδι με τον ίδιο να έχει το χέρι στο μέρος της καρδιάς και έγραψε: “Με το χέρι στην καρδιά για όλους σας. Σας ευχαριστώ”.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της καλοκαιρινής εκπομπής του Open, μετά τον ημιτελικό, είπε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις τέσσερις καρέκλες του Survivor All Star. Το να έρθω μετά από έξι χρόνια και να παλέψω απέναντι σε πιο νέα και πιο αθλητικά παιδιά ήταν ένα ρίσκο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα, καλή επιτυχία στον Σάκη και τον Νίκο. Σίγουρα με στεναχωρεί γιατί έχω έρθει μετά από μια δεύτερη θέση το 2017 για να σηκώσω την κούπα. Δεν τα κατάφερα, αλλά κρατάω τα καλά και τα κακά. Με τα καλά θα διηγούμαι ωραίες ιστορίες, με τα κακά θα γίνω καλύτερος άνθρωπος". Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: 

Tags μαριος πριαμος ιωαννιδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4058 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2943 s // Total time: 2.7001 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X