Fashion girl του νησιού φόρεσε την ίδια δημιουργία με την Chiara Ferragni


Fashion girl του νησιού φόρεσε την ίδια δημιουργία με την Chiara Ferragni

Ποιου οίκου φέρει την υπογραφή;

Η Chiara Ferragni δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι ένα από τα πιο επιδραστικά άτομα στο χώρο της μόδας, εκείνη που πρωτοστάτησε στο να ξεκινήσει η προώθηση προϊόντων μέσα από τα social media, μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες, το άτομο που ότι φορέσει γίνεται αμέσως αντικείμενο πόθου από τις απανταχού fashionistas.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό στις διακοπές που έκανε στο Κάπρι είχε επιλέξει να φορέσει ένα σύνολο ενός από των αγαπημένων της οίκων, του Giueseppe di Morabito που αποτελείτο από ένα sparkling top με cut outs και χαρακτηριστική λεπτομέρεια τα 3d λουλούδια που δημιουργούσε το ύφασμα το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι με το ίδιο χαρακτηριστικό 3d λουλούδι, ένα από τα πιο hot trends της φετινής σεζόν, στη μέση.

H Chiara Ferragni επέλεξε σε άλλη εμφάνισή της να φορέσει και τη φούστα με τα χαρακτηριστικά 3d λουλούδια την οποία συνδύασε επίσης με μαύρο top.  

Το φόρεμα του οίκου με το συγκεκριμένο σχέδιο είδαμε να φοράει και η δική μας Εβελίνα Σκίτσκο σε επαγγελματικό ταξίδι που πραγματοποίησε στη Μύκονο και πραγματικά ήταν υπέροχη μέσα σε αυτό επιλέγονται και ιδιαίτερα κοσμήματα για το αναδείξει.

Πρόκειται για δημιουργίες που σίγουρα χαρίζουν εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις ενώ συγκεντρώνουν διάφορες τάσεις της μόδας σε ένα μόνο ρούχο όπως είναι τα λαμπερά υφάσματα, τα cut outs αλλά και τα τρισδιάστατα λουλούδια.

 

Tags Chiara Ferragni, εβελινα σκιτσκο, μόδα, fashion, στυλ, style, Giueseppe di Morabito


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5929 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2790 s // Total time: 2.8719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X