Caroline Labouchere: Τη συναντήσαμε στην Κύπρο και μας αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της 


Caroline Labouchere: Τη συναντήσαμε στην Κύπρο και μας αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της 

Η καριέρα στο μόντελινγκ μετά τα 50, η ρουτίνα ομορφιάς της και η στήριξη από την οικογένειά της  

Η Caroline Labouchere βρέθηκε στην Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή την παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Άννας Κριθ “Το τίμημα της ομορφιάς” και φιλοξενήθηκε στο Cap St Georges Hotel & Resort, στην Πάφο.

Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία “έσπασε” τα στερεοτυπικά πρότυπα στον χώρο του μόντελινγκ καθώς εισήλθε στη βιομηχανία μόδας έχοντας περάσει το 50ο έτος ηλικίας της, ξεκινώντας να διαγράφει μία ζηλευτή καριέρα την οποία ούτε είχε τολμήσει να ονειρευτεί. 

Κατόπιν, κατάφερε να κλείσει συνεργασίες με γνωστά brands και να πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα περιοδικών, ανάμεσά τους η βρετανική Vogue. 

Εμείς είχαμε τη χαρά και την τιμή να τη συναντήσουμε κατά την ολιγοήμερη επίσκεψή της στο νησί μας και να κάνουμε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με εκείνη χαρίζοντάς μας μερικά από τα beauty και self-esteem tips της. 

Είχατε φανταστεί ποτέ ότι κάποια στιγμή στη ζωή σας θα ερχόταν μία τέτοια μεγάλη αναγνώριση και θα δουλεύατε στον χώρο του fashion και beauty industry;

Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είχα αυτή τη ζωή. Δεν ήταν στα πλάνα μου, αλλά μου αρέσει. Αγαπώ τους ανθρώπους που συναντώ και μου αρέσει να ενθαρρύνω τις γυναίκες να είναι ευτυχισμένες. Να βρουν το πάθος τους.

Πως αντέδρασε η οικογένειά σας όταν αποφασίσατε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το μόντελινγκ;

Ήταν η κόρη μου που μου έκλεισε την πρώτη μου δουλειά. Ο γιος μου και ο σύζυγός μου είναι απίστευτα ενθαρρυντικοί.

Οι γυναίκες σας θαυμάζουν γι’ αυτό που πρεσβεύετε. Εσείς για ποιο πράγμα θαυμάζετε τον εαυτό σας; 

Το να μπορώ να σπάω τις στερεοτυπικές αντιλήψεις. Λαμβάνω μηνύματα που λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη, ότι οι γυναίκες στη μεσήλικη ζωή τους πρέπει να έχουν περισσότερο βάρος. Ότι δεν έπρεπε να έχω γκρίζα μαλλιά γιατί θα έδειχνα πολύ νεότερη αν δεν τα είχα. Μου αρέσει ο εαυτός μου όπως είμαι. Δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό πράγμα; Δεν νομίζεις;

Για αρκετές γυναίκες εκεί έξω είστε ένα πρότυπο γυναικείας ομορφιάς και self esteem. Υπήρξαν ή υπάρχουν ακόμα και σήμερα περίοδοι στη ζωή σας που δεν νιώθετε καλά με την εικόνα σας; 

Έχοντας πει ότι μου αρέσει ο εαυτός μου, δεν μου αρέσει το ζαρωμένο δέρμα στο σώμα μου. Θα είμαι η πρώτη στη σειρά όταν κάτι στην αγορά κυκλοφορήσει για αυτό!

Έχετε μυστικά ομορφιάς; Μπορείτε να μοιραστείτε κάποια μαζί μας; 

Όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο (Less is more). Κρατήστε το απλό. Πλένω το πρόσωπό μου με λάδι καθαρισμού, ενυδατώνω με Aquaphor, μυρίζει καλύτερα από βαζελίνη. Χρησιμοποιώ το Tata Harper λόγω των μυρωδιών. Απλώς μυρίζουν τόσο φυσικά που δεν μπορώ να τους αντισταθώ. Τρελαίνομαι για μυρωδιές. Δεν πλένω το πρόσωπό μου το πρωί. Είναι καθαρό από το προηγούμενο βράδυ. Έχω εμμονή με τον ορό βλεφαρίδων μου.

Ποιο είναι το πιο όμορφο σχόλιο που σας έχουν πει ποτέ; 

Νομίζω ότι είναι όταν τα παιδιά μου μου στέλνουν μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο για να μου πουν ότι τα πάω καλά και ότι είναι περήφανα. Ο Μαξ μου έστειλε λουλούδια όταν το instagram μου έφτασε τις 500.000 followers.

Είστε η απόδειξη ότι ο καθένας μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, ακόμα και αυτά που ίσως θεωρούνται άπιαστα. Πιστεύετε στο σωστό timing; 

Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ναι ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα! Δούλεψα μια φορά με την κόρη μου στο μόντελινγκ το 2015. Κυριολεκτικά κρύφτηκα πίσω της. Ένιωσα άβολα και αμήχανα. Πολύ διαφορετικά το 2019! Πραγματικά το απόλαυσα!

Μπήκατε σε αυτόν τον χώρο σε μία μεγαλύτερη ηλικία από τη συνηθισμένη. Αντιμετωπίσατε κάποιες δυσκολίες λόγω αυτής της συνθήκης;

Ότι στο μόντελινγκ έχω στοιχεία όπως το να έχεις ξεχωριστό δέρμα και εθνικότητα. Δεν είμαι επίσης μια στερεότυπη γιαγιά, κάτι που είναι αναμενόμενο στην ηλικία μου. Δεν είμαι ακόμα γιαγιά, αλλά ανυπομονώ!

Κάνοντας scroll στο instagram account σας, αντιλαμβανόμαστε ότι λατρεύετε τα ταξίδια. Είναι κάποιος προορισμός που αγαπάτε περισσότερο και γιατί; 

Μου άρεσε η Κωνσταντινούπολη, λίγες ημέρες μακριά με την κόρη μου να περπατάω και να εξερευνώ και να αγοράζω χαλιά. Το επόμενο πλάνο μου είναι η Λεμεσός με την κόρη μου ξανά τον Οκτώβριο.

Αν θα μπορούσατε να δώσετε μία συμβουλή στις γυναίκες που μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή, ποια θα ήταν αυτή;  

Πάρτε την απόφαση να ανακαλύψετε τη φλόγα μέσα σας. Όλοι έχουμε μία και είναι δική σας επιλογή αν θα την ανάψετε ή θα την αφήσεις να πεθάνει. 
 

Tags Caroline Labouchere, παφος, διασημοι, Συνεντευξη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0087 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0442 s // Total time: 0.0529 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X