Megan Fox: Έκανε 19 νέα τατουάζ στο σώμα της και μας τα έδειξε [βίντεο]


Megan Fox: Έκανε 19 νέα τατουάζ στο σώμα της και μας τα έδειξε [βίντεο]

Τολμάει τις αλλαγές η ηθοποιός.   

H Megan Fox μεγαλώνει τη συλλογή με τα τατουάζ της από την ηλικία των 18. Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχει αυξήσει τον ρυθμό με τον οποίο την ανανεώνει. Βλέποντας τις δημόσιες εμφανίσεις της, τις οποίες έχει αυξήσει μετά τον αρραβώνα της με τον Machine Gun Kelly το 2022, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει κάνει ολική μεταμόρφωση τόσο στην εμφάνιση όσο και στο στυλ της.

Η 37χρονη ηθοποιός είναι και λάτρης των τατουάζ. Έχουμε εντοπίσει τα 12 από αυτά που κοσμούν τα χέρια, την πλάτη, τα πλευρά και τον λαιμό της. Σε αυτά περιλαμβάνονται ένα matching σχέδιο που έκανε με τον σύντροφό της MGK -το σχεδίασε ο ίδιος ο ράπερ- και ένα ακόμη που έχει με τον πρώην σύζυγό της Brian Austin Green. Το δεύτερο βέβαια ήταν αποφασισμένη να το αφαιρέσει με τη διαδικασία λέιζερ. Το ίδιο ισχύει και για το πρώτο σχέδιο που είχε επιλέξει και ήταν το πρόσωπο της Merilyn Monroe.

Πρόσφατα πρόσθεσε 19 ακόμη μικρά τατουάζ στο σώμα της με τη βοήθεια του tattoo artist Sydney Smith. Τα σχέδια που επέλεξε περιλαμβάνουν τελείες, αστέρια, μισοφέγγαρα και τον αριθμό 11 και κοσμούν τα δάχτυλα των χεριών της. Δείτε στη madamefigaro.cy το σχετικό βίντεο.
 

Tags Megan Fox, showbiz, gossip, celebrities, τατουάζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2906 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2418 s // Total time: 2.5324 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X