Μαριάντα Πιερίδη: Έξω φρενών on air για περιστατικό με τον γιο της - "Θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα" [βίντεο]


Μαριάντα Πιερίδη: Έξω φρενών on air για περιστατικό με τον γιο της - "Θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα" [βίντεο]

\"Τρέχω σαν λυσσασμένη να προλάβω να πάρω το παιδί μου από τα χέρια...\"

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα είδαμε να προβαίνει η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει, το πρωί της Δευτέρας, 17 Ιουλίου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, με αφορμή ενός θέματος που παρουσίαζαν στον αέρα του "Καλοκαίρι yes", αποκάλυψε ένα ατυχές περιστατικό που έζεσε εκείνη και ο γιος της σε παιδική χαρά, και ήταν κάτι που την εξόργισε πραγματικά.

Διαβάστε ακόμα: Μαριάντα Πιερίδη: Ο γιος της “εισέβαλε” στο πλάνο ενώ έδινε συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση [βίντεο]

Αρχικά σχολίασε on air: "Εμένα μου έχει τύχει στην Τήνο αυτό. Τελικά όλοι οι γονείς έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα. Είναι τραγικό, δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω στην τηλεόραση", και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Είμαι έξω από την παιδική χαρά και να τρέχω σαν λυσσασμένη να προλάβω να πάρω το παιδί μου από τα χέρια ενός λίγο μεγαλύτερου παιδιού, που πιάνει την μπάλα και του την σκάει. Το τι λέξεις έβγαλε το στόμα του μπροστά στο παιδί μου! Το λέω τώρα και θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα.Είπε λέξεις που εγώ δεν τις έχω ακούσει από ενήλικα. Βρισιές! Τη μαμά του δεν την βρήκαμε ποτέ, ήρθε ένας μπαμπάς, γιατί τον ειδοποίησε κάποιος άλλος. Εγώ κρατούσα εκεί το παιδάκι μέχρι να έρθει κάποιος γονέας.Εννοείται ότι φτάσαμε και πιο ψηλά, να μην το συζητήσουμε". Δείτε το βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, μαριαντα πιεριδη, γιος, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3024 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3663 s // Total time: 3.6687 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X