Khloé Kardashian: Βρήκαμε στην κυπριακή αγορά το προϊόν που εμπιστεύεται για υγιή μαλλιά, νύχια και λαμπερό δέρμα


Khloé Kardashian: Βρήκαμε στην κυπριακή αγορά το προϊόν που εμπιστεύεται για υγιή μαλλιά, νύχια και λαμπερό δέρμα

Τα συμπληρώματα κολλαγόνου που έχει λατρέψει η διάσημη celebrity.

Οι αδερφές Kardashian δεν ακολουθούν απλά τα beauty trends, αλλά αρκετές φορές τα δημιουργούν κιόλας! Έτσι, όταν η Khloé Kardashian αποφάσισε να συνεργαστεί με την Dose & Co, ένα brand βρώσιμου κολλαγόνου από τη Νέα Ζηλανδία, οι skincare και beauty fanatics ανακάλυψαν έναν τρόπο να αποκτήσουν δυνατά μαλλιά και νύχια και υπέροχο δέρμα, ο οποίος δεν έχει να κάνει με κρέμες, ορούς ή λοσιόν. 

Τι είναι αυτό όμως που τράβηξε την προσοχή της Khloé Kardashian και τι κάνει τα προϊόντα της Dose & Co, τα οποία θα βρεις σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο, τόσο ξεχωριστά; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!

Πώς γεννήθηκε το brand Dose & Co;

Η Dose & Co είναι το δημιούργημα της Libby Boxall, μιας διατροφολόγου από τη μακρινή Νέα Ζηλανδία. Η Boxall αναζητούσε για καιρό συμπληρώματα διατροφής που θα βελτίωναν όχι μόνο την εμφάνισή της, αλλά θα συνέβαλαν και στη σωματική και ψυχική ευεξία. Στα πλαίσια της αναζήτησής της διαπίστωσε ότι τα περισσότερα συμπληρώματα στην αγορά περιέχουν συντηρητικά, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και άλλα ανεπιθύμητα συστατικά, κι έτσι αποφάσισε το 2019 να προχωρήσει στη δημιουργία των δικών της προϊόντων. Δίνοντας έμφαση στην επιλογή υψηλά ποιοτικών και κλινικά ελεγμένων συστατικών, η Dose & Co κατάφερε μέσα σε λιγότερο από μία πενταετία να αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα με βάση το κολλαγόνο, τα οποία συνδυάζουν την πολύτιμη αυτή πρωτεΐνη με βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά για να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα από την καθημερινή χρήση. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου το να τραβήξουν την προσοχή μιας mega-influencer, όπως η Khloé Kardashian!

Τι έκανε την Khloé Kardashian να ξεχωρίσει τα προϊόντα Dose & Co;


 
Η Khloé Kardashian είναι γνωστή για την αφοσίωσή της σε έναν υγιή τρόπο ζωής που περιλαμβάνει πολλή γυμναστική και φυσικά, τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας προσώπου και σώματος. Tης αρέσει επίσης, να μοιράζεται τα μυστικά της με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στα social media. Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια, ήθελε να βρει έναν τρόπο να ενημερώσει το κοινό της για τα οφέλη του κολλαγόνου και έτσι ανακάλυψε την Dose & Co. Μόλις δοκίμασε τα προϊόντα του brand εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την υψηλή ποιότητά τους, τα αποτελέσματα που προσφέρουν και το όραμα της Boxall, που αποφάσισε όχι απλά να τα προωθήσει, αλλά να γίνει συν-ιδιοκτήτρια της εταιρείας!

Τι είναι το κολλαγόνο;

Είτε είσαι αφοσιωμένη skincare fanatic  ή ακολουθείς μία απλή ρουτίνα περιποίησης, ένα είναι σίγουρο: έχεις ακούσει τη λέξη κολλαγόνο! Κι αυτό γιατί το κολλαγόνο είναι μια φυσική πρωτεΐνη που υπάρχει σε αφθονία στο ανθρώπινο σώμα και αποτελεί το δομικό συστατικό των συνδετικών μας ιστών, οι οποίοι βρίσκονται στα μαλλιά, τα νύχια, το δέρμα, τις αρθρώσεις, τα κόκαλα και τους τένοντές μας. 

Πιο συγκεκριμένα, το κολλαγόνο είναι αυτό που δίνει σφριγηλότητα στο δέρμα, πυκνότητα στα μαλλιά και κάνει τα νύχια μας δυνατά και ανθεκτικά . Όμως, από την ηλικία των 20 και μετά, το σώμα μας παράγει 1-1,5% λιγότερο κολλαγόνο κάθε χρόνο, γεγονός που έχει συνέπειες στην εμφάνισή μας. Κι εδώ είναι που τα προϊόντα της Dose & Co έρχονται για να συμπληρώσουν τα επίπεδα κολλαγόνου στον οργανισμό μας!

Γιατί να εντάξεις τα συμπληρώματα κολλαγόνου της Dose & Co στη ρουτίνα σου;


 
Το συμπληρώματα κολλαγόνου της Dose & Co είναι σε μορφή σκόνης και είναι φτιαγμένα από υψηλής αποτελεσματικότητας κολλαγόνο, το οποίο προέρχεται από ζωικές και θαλάσσιες πρώτες ύλες. Η συλλογή του κολλαγόνου γίνεται με βιώσιμο τρόπο, ενώ στη συνέχεια υφίσταται υδρόλυση ώστε να απορροφάται πιο εύκολα από τον οργανισμό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις μια δόση Dose & Co στο smoothie, τον καφέ, τον χυμό, το νερό ή το τσάι σου και, σε βάθος χρόνου, θα απολαύσεις τα παρακάτω οφέλη:

●    πιο ενυδατωμένο και ελαστικό δέρμα,
●    αύξηση της φωτεινότητας του δέρματος,
●    μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών,
●    πιο μακριά και πυκνά μαλλιά,
●    πιο δυνατά νύχια.

Αν λοιπόν θέλεις να εντάξεις τα προϊόντα Dose & Co στην καθημερινότητά σου, σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με το Dose & Co Collagen Protein Powder Vanilla

Με μόλις δύο κουταλιές της σούπας στο ρόφημα της επιλογής σου, θα λαμβάνεις καθημερινά 20 γραμμάρια πρωτεΐνης και 10 γραμμάρια κολλαγόνου. 

Κι όπως κάθε προϊόν της Dose & Co, έτσι κι αυτό δεν περιλαμβάνει γλουτένη, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές ουσίες ή γενετικά τροποποιημένα συστατικά (GMOs), ενώ η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη.

Και το καλύτερο; Η υπέροχη γεύση βανίλιας θα σου δώσει μια γλυκιά νότα μέσα στην ημέρα σου!

Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να βρεις τα προϊόντα Dose & Co σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο.

Tags khloe kardashian, Dose & Co, κολλαγονο, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0098 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0617 s // Total time: 0.0715 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X