Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Πώς γεννήθηκε ο έρωτάς τους;


Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Πώς γεννήθηκε ο έρωτάς τους;

Πώς αποφάσισαν να κάνουν γνωστή τη σχέση τους;    

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι μία από τις πιο fresh παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο και παράλληλα ένα ερωτευμένο κορίτσι με τον επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρου Σκουρλέτη. 

Πρόσφατα το ζευγάρι, αν και κυκλοφορούσε η φήμη ότι είναι ζευγάρι, αποφάσισαν να δημοσιεύσουν μία κοινή τους φωτογραφία βάζοντας τέλος στους ψιθύρους και επιβεβαιώνοντας τον δεσμό τους. 

Διαβάστε ακόμα: Νίκη Δραγούμη: Η πρώτη ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης  

Η νεαρή ηθοποιός μιλώντας στο Tvμανία και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, είπε για την απόφασή τους αυτή: “Ποτέ δεν προγραμματίσαμε κάτι, ούτε λειτουργήσαμε με κάποια τακτική. Είναι το αγόρι μου, είμαι το κορίτσι του, ανεβάσαμε αυθόρμητα μία φωτογραφία”. 

Κατόπιν, αναφερόμενη για το πως ξεκίνησε η σχέση τους και αν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, είπε: “Όχι ακριβώς. Νιώθαμε όμως οικειότητα από την αρχή που γνωριστήκαμε. Συνεργαζόμασταν πολύ καλά μαζί και ήταν σαν να γνωριζόμασταν ήδη πολλά χρόνια. Νιώθαμε εμπιστοσύνη ο ένας απέναντι στον άλλο. Επικοινωνούσαμε τέλεια! Σιγά σιγά και μέσω της δουλειάς που βλεπόμασταν καθημερινά, δημιουργήθηκε η σχέση μας […] Δεν έχουμε στο μυαλό μας αν θα μας δουν, αν θα μας αναγνωρίσουν ή όχι, τι θα γράψουν, τι θα πουν. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία κανονική καθημερινότητα, όπως όλος ο κόσμος”. Δείτε στην πιο κάτω gallery όμορφα στιγμιότυπα του ζευγαριού: 
 

Tags αφροδιτη λιαντου, διασημοι, αλεξανδρος σκουρλετης, σχεση, ζευγαρι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3769 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2606 s // Total time: 2.6375 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X