Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Πήρε inspo από το tiktok και μας χάρισε τις πιο εντυπωσιακές εικόνες παραλίας


Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Πήρε inspo από το tiktok και μας χάρισε τις πιο εντυπωσιακές εικόνες παραλίας

Το trend που υιοθέτησε στην πρόσφατη ανάρτησή της.  

Βουτιές και στιγμές χαλάρωσης απόλαυσαν μέσα στο σαββατοκύριακο ο Χριστίνος Πίπης και η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη με την κορούλα τους, Ζακελίνα και φίλους τους. 

Διαβάστε ακόμα: Πετύχαμε στο pink carpet τον Κύπριο ηθοποιό στην "Barbie" στην πρεμιέρα της ταινίας

Η ημέρα τους στην παραλία ολοκληρώθηκε με όμορφο και δημιουργικό τρόπο καθώς όπως είδαμε σε χθεσινή ανάρτηση της γνωστής instagrammer εμπνεύστηκαν από το trend που είναι αρκετά διαδεδομένο στο tiktok χαρίζοντας μας όμορφες πόζες στην άμμο. 

Η διαδικασία έχει ως εξής: Σχηματίζετε μία καρδιά στην άμμο και στη συνέχεια σκάβετε στα πλαίσια του σχήματος. Κατόπιν, τοποθετείτε το κινητό σας στην τρύπα που έχετε δημιουργήσει και με τη βοήθεια του timer στην μπροστινή κάμερα δημιουργείτε ένα creative και εντυπωσιακό post. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες της Θέλξιας ενώ στο βίντεο step-by-step πως θα τις πετύχετε κι εσείς: 

@healthylittlepeach Fun beach photo idea! Dig a heart in the sand, place your phone at the bottom and set your camera timer and pose. Easy and adorable! #beachvibes #beachphotos #beachheart #familyphotos #funphotoshoot #beachhack Cruel Summer - Taylor Swift

 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1202 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3005 s // Total time: 2.4207 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X