Δάκρυα συγκίνησης: Οι γονείς της μικρής Μοδέστιας που συγκίνησε όλη την Κύπρο παντρεύτηκαν [εικόνες]


Δάκρυα συγκίνησης: Οι γονείς της μικρής Μοδέστιας που συγκίνησε όλη την Κύπρο παντρεύτηκαν [εικόνες]

\"40 ημέρες ακριβώς μετά της πρώτης και καλύτερης καμπάνας ολόκληρης της ζωής μας\".

Η μικρή Μοδέστια από το Ξυλοφάγου πρόσφατα βγήκε νικήτρια από τη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία. Μάλιστα στο σπίτι της, λίγες ώρες αφότου χτύπησε το καμπανάκι στο Παιδοογκολογικό Τμήμα φεύγοντας νικήτρια μετά από δύο χρόνια μάχης με τη λευχαιμία, έφθασε ως έκπληξη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συγκινώντας τόσο τη μικρή όσο και τους γονείς της.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση: Τραγούδησε στην Κύπρο με παιδάκια και ήταν άκρως συγκινητική

Πριν από λίγες ώρες είδαμε σε ανάρτηση που έκαναν οι γονείς της, Στέφανη Θεοφάνους και Ανδρέας Σαμαράς πως πέρασαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, αυτήν του γάμου τους μακριά από δυσάρεστες περιπέτειες και αγωνία για τη μονάκριβη κόρη τους.

"Ήρθε η μέρα που η νύφη και ο γαμπρός θα βάλουν βέρα.... 23.7.23. Επιτέλους τα καταφέραμε! Μετά από φουρτούνες, τρικυμίες δυσκολίες ήρθε η γαλήνη και έτσι καταφέραμε επιτελους να παντρευτουμε. Η δεύτερη καλύτερη μου μέρα για φέτος οι δεύτερη ομορφοτεροι ηχοι καμπάνας για μας 23.7.23, 40 μέρες ακριβώς μετά της πρώτης και καλύτερης καμπάνας ολόκληρης της ζωής μας 13.6.23. Βαθύτατα συγκινημένη, ενθουσιασμενη και χαρούμενη συνάμα είναι όμως τόσα πολλά τα συναισθήματά που δεν μπορούν να περιγραπτουν με λέξεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μας αυτή την ημέρα κυρίως όμως την κουμερα μου που μαζί περάσαμε τόσα πολλά, όταν ένας θάλαμος παιδοογκολογικου γίνεται η αιτία να γνωρισεις ατομα που γίνονται οικογένεια και μετα προαγωγή σε κουμπάρους", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η μητέρα.  

Οι στιγμές που χορεύουν με την κόρη τους συγκίνησαν όλους μας. Δείτε το βίντεο και βίντεο καθώς επίσης και τις εικόνες στην πιο κάτω gallery: 

 

Tags μοδεστια, Γαμος, ειδησεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4599 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2791 s // Total time: 2.7390 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X