Το νέο gelato της πόλης που θα σε ξετρελάνει


Το νέο gelato της πόλης που θα σε ξετρελάνει

Ιδανικό για τις ζέστες του καλοκαιριού. 

Αν ο Ιούλιος σας βρίσκει ακόμη στην πρωτεύουσα, τολμήστε μια δροσερή απόδραση από τη ζέστη και επισκεφτείτε το Άρωμα Βανίλιας. Φέτος, o ιδιοκτήτης και executive pastry chef Γιάννης Τούμπας μαζί με τον pastry chef Ραφαήλ Μιχαήλ και την ομάδα τους, παρουσιάζουν το δικό τους αυθεντικό χειροποίητο gelato και υπόσχονται να κάνουν το καλοκαίρι σας ακόμα πιο απολαυστικό.

Το Άρωμα Βανίλιας είναι γνωστό για την παραγωγή υψηλής ποιότητας γλυκών. Έχοντας ήδη στη διάθεσή του εξαιρετικές πρώτες ύλες, η προσθήκη του gelato στην οικογένεια των προϊόντων του, ήταν το φυσικό επόμενο βήμα. Η βελούδινη υφή και η πλούσια κρεμώδης γεύση του ξεδιπλώνονται στο στόμα, αναβαθμίζοντας την εμπειρία της καλοκαιρινής σας απόλαυσης.

Κάθε κουταλιά αποκαλύπτει την αγνότητα των προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών. Η γκάμα των μοναδικά απολαυστικών γεύσεων περιλαμβάνει σοκολάτα, βανίλια, γιαούρτι με κεράσια αμαρένα, crunchy hazelnut, crunchy hazelnut noir, oreo, pistachio, mango, φράουλα, forest fruit και rose. Το gelato του Άρωμα Βανίλιας υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Tη γκάμα των γεύσεων συμπληρώνει και η σοκολάτα sugar free gelato και σοκολάτα sugar free sorbet που απευθύνεται σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Και για την ικανοποίηση των πελάτων προσεχώς έρχονται ακόμα περισσότερες γεύσεις: tiramisu, cheesecake, lotus caramel και μαστίχα.

Πιστοί στις απαιτήσεις της εποχής για πράσινη μετάβαση και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, το Άρωμα Βανίλιας καινοτομεί προσφέροντας τα παγωτά του σε γυάλινα επαναχρησιμοποιούμενα βαζάκια.

Επίσης ο pastry chef έχει δημιουργήσει τα limited edition επιδόρπια παγωτού, τα υπέροχα Salted caramel Peanut and chocolate gelato torta και Strawberry Cheesecake gelato torta, που υπόσχονται να σας δροσίσουν γλυκά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αυτό το καλοκαίρι, αναζητήστε το gelato του Άρωμα Βανίλιας και αφεθείτε σε μια γευστική εξερεύνηση γεμάτη δροσιά. 

Αν γνωρίζετε το Άρωμα Βανίλιας, ξέρετε για τί μιλάμε – εάν δεν το έχετε ανακαλύψει βάλτε το στα must σας και επισκεφτείτε το σύντομα. Θα το βρείτε στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234.


 

Tags Άρωμα Βανίλιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0081 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0328 s // Total time: 0.0409 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X