Νίκος Αναστασιάδης: Τον “τσακώσαμε” να κάνει βόλτες στα Χανιά με τη σύζυγό του [εικόνα]


Νίκος Αναστασιάδης: Τον “τσακώσαμε” να κάνει βόλτες στα Χανιά με τη σύζυγό του [εικόνα]

Χαλαρές στιγμές για τον τέως Πρόεδρο και την τέως Πρώτη Κυρία.  

Καλοκαιρινές διακοπές απολαμβάνει ο Νίκος Αναστασιάδης, τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη σύζυγό του, Άντρη καθώς πρόκειται για το πρώτο καλοκαίρι μακριά από τις προεδρικές υποχρεώσεις, έπειτα από μία μακρά θητεία. 

Το ζεύγος Αναστασιάδη επέλεξε την Κρήτη για την “απόδρασή” του και συγκεκριμένα βρέθηκαν στα Χανιά όπου τους εντοπίσαμε μέσα από ανάρτηση στο facebook να κάνουν βόλτα στην παλιά πόλη των Χανίων, ένα από τα πλέον τουριστικά locations της περιοχής.

Ο τέως Πρόεδρος επέλεξε για τη βόλτα του outfit με τη χρωματική παλέτα να κινείται σε καλοκαιρινούς τόνους, βάζοντας ένα λινό navy blue πουκάμισο και μπεζ παντελόνι με το look του να ολοκληρώνεται με casual μπλε παπούτσια. 

Η κα Άντρη διατήρησε την κομψότητα που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια επιλέγοντας top μαρινιέρα, σανδάλια και τις αγαπημένες της πέρλες που πρόσθεσαν πόντους στο look της στο νησί. Δείτε πιο κάτω το σχετικό στιγμιότυπο που εντοπίσαμε στα social media:  

Photo Credits: Facebook @Adonis Anastasiou

Tags Νίκος Αναστασιάδης, ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Χανιά, Κρητη, Διακοπές, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0125 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0391 s // Total time: 0.0515 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X