Χρύσανθος Τσουρούλλης: Η royal συνάντηση που είχε στη Λεμεσό [εικόνα]


Χρύσανθος Τσουρούλλης: Η royal συνάντηση που είχε στη Λεμεσό [εικόνα]

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες.    

Με μία εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης έκανε γνωστή την επίσκεψη στο νησί μας της H.R.H. Princess Kholoud Bint Khaled Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud που ανήκει στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

Η Πριγκίπισσα επισκέφθηκε το Maison Anemi, στη Λεμεσό τυγχάνοντας εξαιρετικής φιλοξενίας και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τα πιάτα που την εντυπωσίασαν ήταν το dover sole και το πουρέ με φρέσκα τρούφα. Το εστιατόριο ετοίμασε προς τιμήν της και ένα virgin καλοκαιρινό ποτό ονομάζοντάς το “The Princess” με φρέσκο ginger, χυμό lime, χυμό αγγουράκι και tonic. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πριγκίπισσα επισκέπτεται την Κύπρο, καθώς στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών της δράσεων, έχει στενή επαφή με το νησί. Μέσα στις επιδιώξεις της είναι να δημιουργήσει ένα καταφύγιο για γάτες και εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα που εντοπίσαμε στα social media: 


 

Tags Χρύσανθος τσουρουλλης, πριγκιπισσα, διασημοι, H.R.H. Princess Kholoud Bint Khaled Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3324 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2734 s // Total time: 2.6057 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X