Back to school: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε


Back  to school: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Τι πρέπει να προσέξετε για τα ρούχα των παιδιών όσον αφορά στην ποιότητα και τον τρόπο παραγωγής τους

Ακόμη ένα καλοκαίρι σε πολύ λίγες ημέρες θα αποτελεί παρελθόν και ένα φθινόπωρο για πολλούς, μία νέα αρχή. Ένα από τα κυριότερα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γονείς αυτή την περίοδο είναι η επιστροφή των παιδιών στα σχολεία. Πέραν από τα σχολικά είδη και τη γραφική ύλη, ένα ζήτημα που χρειάζεται έρευνα είναι τα ρούχα που θα φορούν στις σχολικές αίθουσες και όχι μόνο. Το πρωταρχικό ζητούμενο είναι τα πρώτης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και σε αυτό δεν χωράει κανένας συμβιβασμός. Παράλληλα  ο σχολικός ρουχισμός θα πρέπει να μπορεί να φορεθεί ολόκληρη τη σεζόν χωρίς να φαίνεται φθαρμένος. Ο προορισμός για τις αγορές ρούχων με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν είναι άλλος από τα Marks & Spencer.  

Η άρτια σχεδιασμένη συλλογή των καταστημάτων χρησιμοποιεί μία πρωτοποριακή τεχνολογία που βοηθάει τα ρούχα να παραμένουν ολοκαίνουργια καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η μεγάλη γκάμα τους σε μπλούζες και polo t-shirts είναι φτιαγμένη από βιώσιμα υλικά όπως μαλακό βαμβάκι που επιτρέπει στα ρούχα να αναπνέουν, ενώ η εταιρεία χρησιμοποιεί την καινοτόμα τεχνολογία StayNEW για τη μείωση των φθορών και απώλειας χρώματος, διατηρώντας τα ρούχα πιο φωτεινά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι καινοτομίες στην τεχνολογία δεν σταματούν εδώ αφού φορέματα και φούστες είναι φτιαγμένα με τεχνολογίες που κρατούν αναλλοίωτα τα τσακίσματα και τις πιέτες μετά από κάθε πλύσιμο ενώ το αδιάβροχο και ανθεκτικό στους λεκέδες τελειώμά τους, τα κρατάει καθαρά και λαμπερά.  

Τα Marks & Spencer παίρνουν την τεχνολογία με την οποία φτιάχνουν τη σχολική ένδυση ακόμη ένα βήμα παραπέρα και λύνουν το πρόβλημα της ανάπτυξης που έχουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ίδια σχολικής χρονιάς. Με ρυθμιζόμενα στριφώματα και ελαστικότητα στη μέση και τα άκρα οι σχολικές στολές θα μπορούν να συντροφεύουν τα παιδιά στο σχολείο για πολύ καιρό ακόμη προσφέροντας μια οικονομική ανάσα στους γονείς τους, αφού δεν χρειάζεται η συχνή αντικατάστασή τους. Παράλληλα η τεχνολογία Supercrease που χρησιμοποιείται στα παντελόνια κρατάει το ύφασμα ατσαλάκωτο και λείο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας επιτρέποντας στα παιδιά να παραμένουν πάντα παιδιά.

Τα πουκάμισα της σχολικής συλλογής των καταστημάτων Marks & Spencer, φτιαγμένα επίσης από βιώσιμο βαμβάκι που προσφέρει άνεση, ενσωματώνουν την τεχνολογία που τα κάνει ανθεκτικά στους λεκέδες έτσι ώστε να επιτρέπει στους μικρούς φίλους να πραγματοποιούν με μεγαλύτερη άνεση τις δραστηριότητές τους ενώ δίνει και στα ρούχα μεγαλύτερη διάρκεια «ζωής».

Και η τεχνολογία Easy to Iron είναι το κερασάκι στην τούρτα, αφού τα καταστήματα Marks & Spencer έχουν προνοήσει να μειώσουν, την αγγαρεία για πολλούς, το σιδέρωμα με τις σχολικές στολές να χρειάζονται πια ένα γρήγορο… «πάτημα» και είναι έτοιμες!  

Τέλος τα καταστήματα Marks & Spencer δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν  τα παιδάκια που χρειάζονται λίγη φροντίδα παραπάνω και έτσι δημιούργησαν τη σειρά Adaptive Range, με την καθοδήγηση του National Autistic Society, που προωθεί την άνεση και την ευκολία στην προετοιμασία του πρωινού ντυσίματος για παιδιά από 2 μέχρι 16 ετών, αφαιρώντας φερμουάρ και κουμπιά και αντικαθιστώντας τα με ταινίες Velcro ενώ οι ζώνες στη μέση αυξομειώνουν το μέγεθος ανάλογα.

Tags Marks & Spencer, σχολικη ενδυση, σχολικα ρουχα, Back to school, μόδα, fashion, παιδικη μοδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0095 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0442 s // Total time: 0.0537 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X