Ανδρέας Δημητρόπουλος: Δηλώνει έτοιμος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΙΓΜΑ [βίντεο]


Ανδρέας Δημητρόπουλος: Δηλώνει έτοιμος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΙΓΜΑ [βίντεο]

Μας μίλησε στο tik tok λίγες ημέρες πριν την επιστροφή του στο “Πρωτοσέλιδο”.  

Η πρώτη είδηση της ημέρας είναι “Πρωτοσέλιδο”.  

Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, στις 6:45 το πρωί ο Ανδρέας Δημητρόπουλος επιστρέφει, για 10η συνεχή χρονιά, για να ριχτεί στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης, με σεβασμό στον Κύπριο τηλεθεατή, με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα. Μαζί του η Γαβριέλλα Ζάρτηλα.

Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Κύπρο και εξωτερικό γίνεται… “Πρωτοσέλιδο”. Το ξεκίνημα της νέας ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.

Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, διεθνής ενημέρωση, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός και όλα τα μεγάλα γεγονότα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, απευθείας μεταδόσεις και τους πρωταγωνιστές στο στούντιο της εκπομπής. 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, με αντικειμενικότητα, συνέπεια και καθαρή ματιά, μας μεταφέρει, 10 χρόνια τώρα, όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα την στιγμή που συμβαίνουν και παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις που θα γίνουν… Πρωτοσέλιδο. 

Εμείς εντοπίσαμε τον παρουσιαστή κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο Ράδιο Πρώτο και μας μίλησε στο tiktok για το νέο ξεκίνημα της σεζόν. Δείτε το σχετικό βίντεο

@ilovestylecom10 Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος επιστρέφει με το Πρωτοσέλιδο στις 28 Αυγούστου στι 6:46 το πρωί στο ΣΙΓΜΑ tv newseson sigmatv fy #yp foryoupage original sound - Ilovestyle.com


 

Tags ανδρέας δημητρόπουλος, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, διασημοι, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0120 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0408 s // Total time: 0.0528 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X