“Παραλύει από τον πόνο” γνωστή εγκυμονούσα Κύπρια για τον θάνατο της μητέρας της


“Παραλύει από τον πόνο” γνωστή εγκυμονούσα Κύπρια για τον θάνατο της μητέρας της

Δεν πρόλαβε να γνωρίσει το εγγονάκι της.  

Κύπρια παίκτρια ριάλιτι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας της τον περασμένο Μάιο.

Πρόκειται για την Κλέλια Θεοδώρου, η οποία ανέφερε σε ανάρτηση ότι νιώθει να παραλύει από τον πόνο όταν σκέφτεται τη μητέρα της που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Να σημειωθεί ότι από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρή και η ίδια.

Η 28χρονη Κύπρια, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, έγραψε στο Instagram: "Συνεχίζω να γιατρεύω τις πληγές μου μετά εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο.  Δυστυχώς, η αγαπημένη μου μητέρα δεν κατάφερε να γιατρέψει τα δικά της τραύματα. Στο μόνο πρόσωπο που δεν ήθελα ποτέ να πω αντίο. Που με αγαπούσε άνευ όρων, ο καθαρός ορισμός της αγάπης της μητέρας". Και πρόσθεσε: "Η καρδιά μου δεν θα θεραπευτεί ποτέ από αυτό, η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Απλώς δεν την αισθάνομαι αληθινή και δεν θα γίνει ποτέ, απλώς θέλω τη μαμά μου πίσω".

Στην ίδια ανάρτηση επεσήμανε ότι το "πολύτιμο" μωράκι που κυοφορεί δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αποτίοντας φόρο τιμής στη μαμά της, συμπλήρωσε: "Πάντα θα φροντίζω να ξέρουν πόσο τους αγαπούσες και υπόσχομαι ότι πάντα θα ξέρουν ότι είχαν την πιο δυνατή, πιο περιποιητική, ξεκαρδιστική, δοτική και αγαπημένη γιαγιά που θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν. Περνάω πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις καθημερινά και ο δρόμος για την σωματική μου ανάκαμψη είναι μακρύς, αλλά το "μωρό θαύμα" μου δίνει τόσες πολλές ελπίδες και θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω έστω και στο μισό το καλή μαμά, όσο ήσουν εσύ για μένα".

Υπενθυμίζεται ότι η Κλέλια Θεοδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλίμουθ, αλλά έχει καταγωγή από την Kύπρο. Η 28χρονη που εργάζεται ως μοντέλο το 2014 αναδείχθηκε "Miss Great Britain". Έγινε γνωστή και νούμερο ένα θέμα στα βρετανικά tabloids όταν πρωταγωνίστησε στο ριάλιτι "Towie" και ενεπλάκη σε ένα μεγάλο ερωτικό σκάνδαλο. Άρχισε να βγαίνει ραντεβού με τον Sonny Hall τον πρώην σύντροφο της καλής της φίλης και νικήτριας στο ριάλιτι Love Island, Amber Davies. Ωστόσο εκείνη η σχέση δεν κράτησε και τυα τελευταία τρία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Τommy Cole. Δείτε τη σχετική ανάρτηση

 

 

Πηγή: sigmalive.com 
 

Tags κλελια θεοδώρου, μητερα, θανατος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0067 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0292 s // Total time: 0.0359 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X