Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις. 

Κριός

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήστε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε τα επικίνδυνα αθλήματα, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

Ταύρος

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησία θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να ακολουθήσετε την ροή της μέρας, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια που δεν μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε. Στα αισθηματικά σας, υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Ίσως να δώσετε λαβή για σχόλια σήμερα ή αφορμή στους αντίζηλους να σας πολεμήσουν. Μια συζήτηση θα επηρεάσει τη ψυχική σας διάθεση! Μην αφήνετε τόσο εύκολα να σας πληγώνουν. Θωρακιστείτε!!! Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Οι νέες γνωριμίες θα είναι το σημαντικό νέο της μέρας! Μπορεί να έχετε κάποιους νέους γείτονες, να κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσα από τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο σε μια έξοδο σας. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε ένα βαρετό οικογενειακό γεύμα με το ταίρι σας, που θα σας χαλάσει κάπως τη διάθεση.

Λέων

Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά τις επόμενες κινήσεις σας σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα επιτυγχάνατε από μόνοι σας.

Παρθένος

Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

Ζυγός

Ημέρα που χαρακτηρίζεται από συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία! Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία!!! Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Αποφύγετε ωστόσο τις επιπολαιότητες και τους λεονταρισμούς! Θα υπάρχει εύνοια, αγάπη και αποδοχή, εφόσον είσαστε ήρεμοι! Αποφύγετε τη συναισθηματική καταπίεση, γιατί σκοτώνει τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

Τοξότης

Αρκετά δύσκολη η μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή επίσης στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Αιγόκερως

Θα αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία. Η διαίσθηση θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο… Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Υδροχόος

Δύσκολη μέρα, με γεγονότα να σας απορυθμίζουν σε στιγμές! Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Φως στον ορίζοντα εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα ανοίξουν χωρίς να το καταλάβετε την πόρτα σε κάτι καινούργιο στην επαγγελματική σας ζωή! Βάζοντας σε τάξη στις εκκρεμότητες σας και καθορίζοντας προτεραιότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας.

Ιχθείς

Το πλανητικό σκηνικό δεν θα σας φέρει μάνα εξ ουρανού, ούτε και ο από μηχανής θεός θα φροντίσει για τα οικονομικά σας προβλήματα. Σηκώστε τα μανίκια και με ρεαλισμό μεθοδεύστε τις κινήσεις εκείνες που θα σας ανακουφίσουν. Αισθάνεστε αρκετά τρωτοί και χρειάζεστε την αγάπη και την στήριξη των γύρω σας, κυρίως των αγαπημένων σας προσώπων. Μέρα είναι και θα περάσει…

thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2338 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3501 s // Total time: 3.5839 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X