Μαίρη Συνατσάκη: Με σουτιέν και φόρμες είδε το ηλιοβασίλεμα στο μπαλκόνι με την κόρη της [εικόνες]


Μαίρη Συνατσάκη: Με σουτιέν και φόρμες είδε το ηλιοβασίλεμα στο μπαλκόνι με την κόρη της [εικόνες]

\"Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα \"έτσι\".

Στην αγκαλιά της κόρης της, Ολίβιας, πετύχαμε την Μαίρη Συνατσάκη, να ποζάρει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, χθες, Τρίτη, 15 Αυγούστου. 

Η Ελληνίδα youtuber, είδε το ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Αθήνα με το κοριτσάκι της, και στη λεζάντα της ανάρτησής της, μας ενημέρωσε πως μεταξύ άλλων έλαβε ένα αρνητικό σχόλιο από follower της, το οποίο της αναφέρει πως πια δεν είναι το icon που ήταν πριν να έρθει στη ζωή το μωράκι της. 

Διαβάστε ακόμα: Η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε τι συνέβη για πρώτη φορά με την 8 μηνών κόρη της

Aκομπλεξάριστη και χαλαρή η Μαίρη Συνατσάκη, δημοσιεύοντας εικόνες οικογενειακής χαράς, έγραψε τα εξής: "Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα «έτσι» μαζί με όποια άλλη «καψερή» εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα". Δείτε τις εικόνες στην gallery πιο κάτω:

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, μαιρη συνατσακη, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0129 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0376 s // Total time: 0.0505 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X