Σε σοκ η Μαρίνα Βρόντη: Έκαψαν το αυτοκίνητο του πατέρα της - "Κρύφτηκαν κάπου μέχρι να τελειώσει η μανία τους"


Σε σοκ η Μαρίνα Βρόντη: Έκαψαν το αυτοκίνητο του πατέρα της - "Κρύφτηκαν κάπου μέχρι να τελειώσει η μανία τους"

Πως είναι η κατάσταση της υγείας του;

Στο "πεδίο μάχης" που στήθηκε στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας χθες το βράδυ της Παρασκευής, 1 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε σε ανάρτηση της η Μαρίνα Βρόντη στο facebook. 

Η Κύπρια ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της, πως το αυτοκίνητο του πατέρα της έγινε παρανάλωμα του πυρός, από Κύπριους κουκουλοφούρους που εμπλάκηκαν στα σοβαρά αυτά επεισόδια.

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Βρόντη: Το υπέροχο τοπίο που απολαμβάνει στις διακοπές της στην Ιταλία [εικόνα]

Το πρωί της επόμενης ημέρα, η Μαρίνα Βρόντη, έγραψε τα ακόλουθα φανερά σοκαρισμένη: "Χθες στη Λεμεσό κύπριοι συμπολίτες μας έκαψαν το αυτοκίνητο του πατέρα μου, του πήραν ό'τι είχε στο αυτοκίνητο και το κινητό του γιατί βρισκόταν σε περιοχή που υπάρχουν σύριοι συμπολίτες μας! Ο πατέρας μου έχει καθαριστήριο και πήγε να κάνει παράδοση εκεί. Γιατί εκεί είναι οι πελάτες του! Οι πελάτες του επαναλαμβάνω όχι τίποτα κλέφτες! Και ήρθε ο άντρακλας ο κύπριος με τα 120 κιλά βαρβατίλα να μας πει με ποιούς θα μιλάμε και με ποιούς θα δουλεύουμε. Μέρες τώρα παρακολουθούμε όλα αυτά που γίνονται στη Χλώρακα με τρόμο! Αυτά που σας περιγράφω συνέβησαν ψες στην ωραία μας Λεμεσό! Όχι από ξένους! Όσο και να σπέρνετε τη βία και τον πανικό τόσο δικαιώνετε τις θέσεις μου! Δεν θα περάσει ο φασισμός! Όλοι είμαστε άνθρωποι! Ο πατέρας μου με τον υπάλληλό του κρύφτηκαν κάπου μέχρι να τελειώσει η μανία τους! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑ! Ο πατέρας μου και ο υπάλληλος του είναι καλά στην υγεία τους! Άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί".Δείτε το post της εδώ:

Tags μαρινα βροντη, αυτοκίνητο, πατερας, επεισοδια, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3434 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3335 s // Total time: 3.6769 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X