7 fashion girls του νησιού σου δείχνουν την προτίμησή τους στα εσώρουχα από τη συλλογή TEZENIS


7 fashion girls του νησιού σου δείχνουν την προτίμησή τους στα εσώρουχα από τη συλλογή TEZENIS

Από ανακυκλωμένα υλικά χαρίζουν άνεση και φυσικότητα

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που προσφέρεται για ανανέωση, αναδιοργάνωση και νέες αγορές, αφού είναι η αφετηρία μιας ολόκληρης εποχής και μίας ολόκληρης σεζόν. Ένα από τα κομμάτια που ανανεώνονται αυτή την περίοδο είναι και η γκαρνταρόμπα μας και ένα μεγάλο κομμάτι της είναι και τα εσώρουχα.

Γιατί μπορεί να μην δίνουμε την ίδια σημασία όση στα ρούχα ωστόσο είναι η αρχή για κάθε μας σύνολο και η επιλογή των κατάλληλων εσωρούχων είναι σημαντική για κάθε εμφάνιση, αφού πρέπει να εξυπηρετούν και το σκοπό τους αλλά και να μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα μέσα σε αυτά. Να μην ξεχνάμε πλέον και τις τάσεις που επικρατούν και που θέλουν τα εσώρουχα να έχουν στα looks μας σε κάποιες περιπτώσεις και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτή την περίοδο τα fashion girls του νησιού δείχνουν μια ξεκάθαρη προτίμηση στις συλλογές του fashion brand Tezenis και συγκεκριμένα στο τρίγωνο σουτιέν της συλλογής Lisbon καθώς η εταιρεία καθιέρωσε να ονομάζει τα basic εσώρουχα της με ονόματα μεγάλων μητροπόλεων.

Η Ειρήνη Καραντώνη

Η Κάλια Ελευθερίου 


Η Στέφανη Σόλωνος 

Φτιαγμένα από μαλακή ανακυκλωμένη δαντέλα, χωρίς ενίσχυση και μπανέλα, με βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V, το συγκεκριμένο εσώρουχο προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα ενώ χαρίζει και ένα ανεπιτήδευτα sexy αποτέλεσμα. Οι ρυθμιζόμενες τιράντες και το κούμπωμα στην πλάτη με τέσσερα σημεία συμβάλουν στην τέλεια και άνετη εφαρμογή του.

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη

Η Ολίβια Κωνσταντινίδη

Η Ανδρεάνα Φραγκούδη

Η Άντρεα Κυριάκου 

Κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ενώ μπορεί να φορεθεί άνετα και ως bralette μέσα από ένα πουκάμισο ή ένα sheer tank top.

Tags TEZENIS, μόδα, fashion, lisbon bra, εσωρουχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2967 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2650 s // Total time: 2.5617 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X