Χριστίνα Παυλίδου: Εξομολογείται την πιο ωραία ανάμνηση που έχει με τα παιδιά της [βίντεο]


Χριστίνα Παυλίδου: Εξομολογείται την πιο ωραία ανάμνηση που έχει με τα παιδιά της [βίντεο]

\"Ήταν από τις πιο μαγικές ημέρες της ζωής μου\".

Δυο ξεχωριστές ερωτήσεις δέχθηκε η Χριστίνα Παυλίδου κατά τη διάρκεια παρουσίας της στην εκπομπή, "Με αγάπη Χριστιάνα". 

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των παιδιών της. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Παυλίδου: Περιγράφει το σοκαριστικό παραλίγο ατύχημα της αδερφής της Κύνθιας [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η κόρη της, Αντιγόνη, την ρώτησε on air, ποια είναι η αγαπημένη ανάμνηση που έχει μαζί τους, με την ηθοποιό να εξομολογείται μια φετινή τους στιγμή από ταξίδι που είχαν στην Κάλυμνο. 

"Μια ωραία ανάμνηση που έχω ήταν στην Κάλυμνο, όταν ο 'Άλκης(γιος της) πήγε φαντάρος, και φύγαμε όλη η οικογένεια και πήγαμε στην Κάλυμνο για διακοπές. Περάσαμε μια μαγική ημέρα με τις κόρες μου και τον Γιώργο, είχαμε μαζί μας κάποιους μουσικούς, και βρεθήκαμε έτσι ξαφνικά σε μια υπέροχη παραλία, ήταν ένα νησάκι πολύ μικρό απέναντι από την Κάλυμνο, περάσαμε με το καραβάκι, και πάνω σε αυτή την παραλία υπήρχε μόνο μια ταβέρνα. Καθίσαμε σε αυτήν την ταβέρνα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ, τρώγαμε, πίναμε και τραγουδούσαμε, μέχρι τις 11 το βράδυ που ήταν το επόμενο καραβάκι. Είδαμε το ηλιοβασίλεμα, βουτήξαμε στη θάλασσα, ξαναβγήκαμε, ξαναφάγαμε. Ήταν από τις πιο μαγικές ημέρες της ζωής μου, μαζί με τα κορίτσια μου", εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παυλίδου στην Χριστιάνα Αριστοτέλους. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, χριστίνα παυλίδου, παιδια, αναμνηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5249 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3178 s // Total time: 2.8427 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X