Λάκης Γαβαλάς: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή του στο Emily in Paris [βίντεο]


Λάκης Γαβαλάς: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή του στο Emily in Paris [βίντεο]

Η προσέγγιση από τον παραγωγό της σειράς του Netflix.   

Πριν από μερικά 24ωρα έγινε γνωστό ότι ο Λάκης Γαβαλάς έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στη δημοφιλή σειρά του Netflix “Emily in Paris” και μάλιστα σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” ο Ελλαδίτης σχεδιαστής συμφώνησε με την παραγωγή της σειράς.

Ο Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την είδηση που διέρρευσε.

“Εγώ συναντήθηκα και έκανα πολύ στενή παρέα με τον παραγωγό. Πήγαμε κρουαζιέρα μαζί, αγαπηθήκαμε, μιλήσαμε για διάφορα πράγματα […] Μου είπε να το σκεφτούμε για να κάνουμε κάτι μαζί. Προχθές τηλεφωνηθήκαμε για να του πω ότι θα είμαι στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας […] Εγώ δεν έχω ψευδαισθήσεις. Συζητήσαμε για πράγματα και είναι πολύ θετικό. Τους άφησε μία πολύ καλή εντύπωση το θέμα της παρουσίας μου στη Μύκονο. Σαφώς είμαι ένα άτομο που σε μία τέτοια soap opera θα ήμουν μια χαρά. Τι έχει η Emily περισσότερο από εμένα; […] Είναι προς το εκεί (η συνεργασία) αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα”, αποκάλυψε ο σχεδιαστής. Δείτε το σχετικό βίντεο:  

 


 

 

Tags λακης γαβαλας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, Emily in Paris


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5795 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2832 s // Total time: 2.8627 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X