Δέσποινα Ολυμπίου: Μοιράστηκε όμορφες στιγμές με τον 6χρονο γιος της, Χρήστο [εικόνες]


Δέσποινα Ολυμπίου: Μοιράστηκε όμορφες στιγμές με τον 6χρονο γιος της, Χρήστο [εικόνες]

Οι σπάνιες αναρτήσεις με τον γιο της.   

Η Δέσποινα Ολυμπίου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και ιδιαίτερα αγαπητές στο κυπριακό και ελληνικό κοινό τραγουδίστριες. Παράλληλα, είναι μία στοργική μανούλα για τον μοναχογιό της, Χρήστο ο οποίος πρόσφατα έγινε 6 ετών. 

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Ολυμπίου: Μαθήματα κυπριακών στον γιο της [βίντεο]

Η τραγουδίστρια σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media από την προσωπική της ζωή, καθώς επικεντρώνεται στις επαγγελματικές της ενασχολήσεις όσον αφορά στα post της. 

Νωρίτερα, ανήρτησε στο instagram όμορφες στιγμές με το αγοράκι της, γράφοντας: “Τώρα πια τα χρόνια μετράνε αλλιώς. Έναρξη το 2017 κ εξοικείωση με μια άλλη εποχή, γεμάτη συγκινήσεις, απαιτήσεις ,ανάγκες… Γίναμε 6, ξεκινήσαμε σχολείο, συνδυασμός προβών και συναυλιών, το βράδυ να αναζητώ ησυχία για να φτιάξω προγράμματα, την ημέρα παιχνίδι, γίνονται και τυχαία γεγονότα στο ενδιάμεσο όπως προσπάθεια διάσωσης μιας γατούλας, βόλτες, συναντήσεις, επισκέψεις…τέλος οι βουτιές στην πισίνα κ τα παιχνίδια στην άμμο. Ξεκινάει δυναμικά το φθινόπωρο κ ούτε που καταλάβαμε πως πέρασε το καλοκαίρι. Τρέχει το ρολόι , τρέχουμε κ εμείς να προλάβουμε. Εύχομαι να προλάβουμε όλοι πριν να είναι αργά να αντιληφθούμε την ουσία του ΝΑ ΖΕΙΣ”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 
 

Tags Δέσποινα Ολυμπίου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0074 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0323 s // Total time: 0.0397 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X