Χρήστος Μάστορας: Συγκίνησε τους πάντες με την αφιέρωση που έκανε στη γιαγιά του που "έφυγε" από τη ζωή [βίντεο]


Χρήστος Μάστορας: Συγκίνησε τους πάντες με την αφιέρωση που έκανε στη γιαγιά του που "έφυγε" από τη ζωή [βίντεο]

\"Και να που χωριστήκαμε με τη γιαγιά μου μια και καλή...\".

Στιγμές συγκίνησης έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στα Ιωάννινα, χθες, Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου. 

Συγκεκριμένα οι θεατές, είδαν τον τραγουδιστή επί σκηνής, να συγκινείται μιλώντας με τα πιο γλυκά λόγια, για δυο αγαπημένα του πρόσωπα. Συγκεκριμένα στον παππού και στη γιαγιά του, την οποία και έχασε πριν από δυο χρόνια.

Μάλιστα ο γνωστός  τραγουδιστής, δεν παρέλειψε να της αφιερώσει και ένα υπέροχο τραγούδι, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, καταφέρνοντας να συγκινήσει τους πάντες.

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Μάστορας: Έκανε παγοθεραπεία λίγο πριν την εμφάνισή του στο νησί μας [βίντεο]


Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Εμένα αυτός ο τόπος πάντα θα μου θυμίζει τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Εκεί που πέρναγα 2-3 μήνες στο χωριό ως πιτσιρικάς, με τα χρόνια αυτοί οι μήνες μίκραιναν, οι μήνες γίνανε μέρες και οι μέρες υπεραστικά τηλέφωνα. Η χαρά έγινε καημός και στο τηλέφωνο ο χαιρετισμός με τη γιαγιά ήταν με κλάμα και καημό".

Και πρόσθεσε: "Όλα αυτά σε τόνο ηπειρώτικο, με καημό και πόνο. Και να που χωριστήκαμε με τη γιαγιά μου μια και καλή πριν δυο χρόνια. Εγώ όμως πάντα θα τη θυμάμαι και θα της τραγουδώ, όπως μου τραγουδούσε κι αυτή όταν ήμουν πέντε χρονών, την “Κοντούλα λεμονιά”, και θα της το αφιερώνω".Δείτε το βίντεο

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, χρηστος μαστορας, γιαγιά, παππους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1975 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2942 s // Total time: 3.4917 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X