Μαριάντα Πιερίδη: Τα μηνύματα που της στέλνει ο σύζυγός της μετά τη συνέντευξη της [βίντεο]


Μαριάντα Πιερίδη: Τα μηνύματα που της στέλνει ο σύζυγός της μετά τη συνέντευξη της [βίντεο]

\"Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό, τι θέλει\".

Την Μαριάντα Πιερίδη λίγες μόλις ώρες μετά τη συνέντευξη - εξομολόγηση καρδιάς - που παραχώρησε χθες το πρωί στην "Super Kατερίνα", συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Breakfast@star". 

Η Κύπρια τραγουδίστρια τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό το ζήτημα, και εξήγησε για ποιο λόγο μίλησε ανοιχτά και δημόσια για την κρίση που περνάει αυτό το διάστημα στον γάμο της.

Διαβάστε ακόμα: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριάντα Πιερίδη: Τα sms για τον σύζυγο της - "Είναι αιτία χωρισμού"

 

Συγκεκριμένα, η Μαριάντα Πιερίδη, όπως θα δείτε και στο βίντεο πιο κάτω σχολίασε αρχικά τα εξής ακόλουθα: "Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη", και στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής ακόλουθα: "Ασε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι. Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό, τι θέλει, δεν μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα". 

Tags μαριαντα πιεριδη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κριση στον γάμο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2720 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2808 s // Total time: 3.5528 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X