Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.   

Κριός

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και  εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων που δεν έχουν μελετηθεί σε βάθος. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή προγραμματίζετε θα χρειαστούν μεγάλες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ταύρος

Είστε λίγο υπερβολικοί και ίσως ακόμη και επιθετικοί σε ότι κάνετε. Θα πρέπει να βάλετε φρένο και να ηρεμήσετε, γιατί με τον τρόπο αυτό μόνο προβλήματα δημιουργείτε. Κάτι ή κάποιος θα θελήσει να τραβήξει την προσοχή σας και καλά θα κάνετε να δώσετε σημασία σε όσα έχει να σας δείξει ή να σας πει. Θα είναι σημαντικά για την πορεία σας.

Δίδυμοι

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευπροσάρμοστοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με την συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Μην αποστασιοποιείστε συναισθηματικά, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σας αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεστε. 

Καρκίνος

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

Λέων

Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα.

Παρθένος

Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήστε να μην βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστηρίου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

Ζυγός

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη των γύρω σας…

Σκορπιός

Η μέρα υπόσχεται μεγάλη δημιουργικότητα και πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες! Πριν δώσετε σάρκα και οστά όμως σε κάποιες από τις ιδέες αυτές, θα ήταν καλό να βεβαιωθείτε ότι είναι εφαρμόσιμες και όχι προϊόν επιστημονικής φαντασίας… Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία, εάν καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας τα άλυτα προβλήματα που σας απασχολούν και ενδώσετε στον ρομαντισμό…

Τοξότης

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε  στο τελικό αποτέλεσμα. Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί! Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις και καινούργια ενδιαφέροντα έχει στο μενού της η μέρα! Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα, ενώ οι εντάσεις υποχωρούν. Αποφύγετε επιθετικές ενέργειες σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης.

Αιγόκερως

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορμή που θα σας δοθεί σε ανύποπτο χρόνο θα κάνετε ένα συναισθηματικό ταξίδι στο παρελθόν και ιδίως στην παιδική σας ηλικία… Κάτι νέο ωστόσο εμφανίζεται στην ζωή σας και την κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Για κάποιους ίσως να είναι ένα νέο ταλέντο που έρχεται στην επιφάνεια, για άλλους μια νέα φιλική ή ερωτική γνωριμία.

Υδροχόος

Αντλείτε χαρά και καλή διάθεση αναλογιζόμενοι το παρελθόν, γνωρίζετε όμως ότι οι ευκαιρίες για μια νέα ζωή βρίσκονται μπροστά σας. Η μέρα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έρωτας μπορεί να μπει σήμερα στην ζωή σας, από την δική σας συμπεριφορά όμως θα εξαρτηθεί εάν θα μείνει ή εάν θα ανοίξει την πόρτα για να αποδράσει την ίδια κιόλας μέρα.

Ιχθείς

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το βέλτιστο για σας. Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8554 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3668 s // Total time: 3.2222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X