Τα fashion girls του νησιού ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο της Disney με δημιουργίες TEZENIS


Τα fashion girls του νησιού ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο της Disney με δημιουργίες TEZENIS

Οι cute και άνετες δημιουργίες του fashion brand που ξυπνούν παιδικές μνήμες

Το ιταλικό fashion brand TEZENIS και αυτό το φθινόπωρο μας παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι στα παιδικά μας χρόνια, τότε που στη ζωή μας πρωταγωνιστούσαν οι παιδικοί ήρωες της Disney και συγκεκριμένα ο Mickey Mouse και η παρέα του.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και τα fashion girls του νησιού, που ήδη αναπολούν την παιδική αθωότητα μέσα από την άνεση του σπιτιού τους επιλέγοντας cozy και cute πιτζάμες με τη Minnie Mouse, τη Daisy αλλά και τον Mickey Mouse να τους κάνουν συντροφιά. Και το καλύτερο; Υπάρχουν και σε mini έκδοση για να είστε matchy matchy με τα παιδάκια σας, αγόρια και κορίτσια. Σε βαμβακερό αλλά και σατέν ύφασμα, shorts αλλά και παντελόνι για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε άνετα.


Η Ανδρεάνα Φραγκούδη


Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη

Η Ολίβια Κωνσταντινίδη

Οι προτάσεις ωστόσο για cool και άνετο ντύσιμο, πάντα εμπνευσμένο από τον υπέροχο κόσμο της Disney, δεν περιορίζονται μόνο στις πιτζάμες αφού ένα cropped denim σακάκι με γιακά και τσέπες σε σχήμα καρδιάς και κεντημένη στο κέντρο τη Minnie Mouse σας βοηθά να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικα και ταυτόχρονα stylish σύνολα. Στην ίδια φιλοσοφία και το τζιν παντελόνι αλλά και το πλεκτό με κοντό μανίκι, γιακά και την αγαπημένη Minnie Mouse σε πρώτο πλάνο.


Η Άντρεα Κυριάκου


Η Ειρήνη Καραντώνη

Η Στέφανη Σόλωνος

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ποτέ δεν είστε πολύ μεγάλες για να φοράτε ρούχα αλλά και πιτζάμες με τους αγαπημένους σας ήρωες

Tags μόδα, fashion, TEZENIS, DISNEY WORLD, στυλ, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3286 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2659 s // Total time: 2.5945 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X