Ανδριάνα Νικολάου: Ανατριχιάζει η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση [βίντεο]


Ανδριάνα Νικολάου: Ανατριχιάζει η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση [βίντεο]

“Από τη στιγμή που είδα το παιδί μου νεκρό κάτω από τη γέφυρα, ανέβασα το κεφάλι μου προς τον ουρανό και είπα ‘Θεέ μου κάτι θέλεις από εμένα’”  

Η Ανδριάνα Νικολάου, αποτελεί σύμβολο επιμονής και μαχητικότητας καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε στιγμή να μάχεται και να “φωνάζει” θέλοντας να αποδείξει ότι ο γιος της, Θανάσης δολοφονήθηκε.

Οι μάχες της κυρίας Ανδριάνας απέδωσαν καθώς σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα αποδείχθηκε, αυτό που για την ίδια ήταν αδιαμφισβήτητο, η δολοφονία του γιου της. Η δικαίωση για την ίδια θα έρθει όταν τιμωρηθούν οι ένοχοι. 

Η Ανδριάνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα να δεις” και στην Έλενα Θεοδώρου, όπου τα λόγια της ανατριχιάζουν. 

“Δεν υπάρχει κανένας που να ξέρει το παιδί της κάθε μάνας… Στα καλά καθούμενα ένα παιδί να ετοιμαστεί να πάει πίσω στον στρατό το πρωί μετά από διανυκτέρευση και το μεσημέρι να σου πουν ότι δεν παρουσιάστηκε. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Οπότε έπρεπε να το παλέψω. Πρώτα από όλα να βρεθεί το παιδί μου. Έτρεξα παντού […] Κι ο πιο βλάκας να δει τις φωτογραφίες στη σκηνή, δεν θα πει ότι έπεσε από τόσο ύψος […] Αντλούσα δύναμη από την πίστη μου που έχω στον Θεό. Γιατί ο Θεός που μου έδωσε αυτό το παιδί, αφού το επέτρεψε να γίνει, ήξερε πολύ καλά ότι εγώ θα κάνω κάτι ή το επέτρεψε για κάποιο σκοπό. Είχα πίστη και λέω ‘για να το επιτρέψεις σημαίνει ότι κάτι θέλεις από εμένα’. Από τη στιγμή που είδα το παιδί μου νεκρό κάτω από τη γέφυρα, ανέβασα το κεφάλι μου προς τον ουρανό και είπα ‘Θεέ μου κάτι θέλεις από εμένα’. Αμέσως είπα ότι και το σπίτι μου αν χρειαστεί θα το δώσω για να μάθω”, εξομολογήθηκε. Δείτε το σχετικό απόσπασμα


 

Tags ανδριανα νικολαου, θανασης, επικαιροτητα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.4597 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2836 s // Total time: 2.7433 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X