Τούνη - Αλεξάνδρου: Όλα όσα έγιναν στη φαντασμαγορική βάφτιση του γιου τους [εικόνες & βίντεο]


Τούνη - Αλεξάνδρου: Όλα όσα έγιναν στη φαντασμαγορική βάφτιση του γιου τους [εικόνες & βίντεο]

\"Η ημέρα όπου ο \"νουνίτο\" έγινε Πάρης\" - Η εντυπωσιακή είσοδος, οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν και η διακόσμηση που ξεχώρισε.

Και επίσημα το ονοματάκι του έλαβε πια, ο γιος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη.

Ο 9 μηνών μικρούλης, αποχωρίστηκε το χαϊδευτικό - υποκοριστικό που του είχε δώσει η μαμά του, "νουνίτο" και πλεον συστήνεται στον κόσμο με το κανονικό του όνομα, ως Πάρης.

Η τελετή της βάφτισης έγινε χθες Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη, με νονούς του νεοφώτιστου να είναι η κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, και ο κολλητός του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργος Μανίκα μαζί με τον 10χρονο γιο του.

Στον χώρο επικράτησαν όπως είδαμε oι μπλέ και λευκοί χρωματισμοί, με τη διακόσμηση να μην περνά από κανέναν απαρατήρητη, μιας και στην είσοδο του κτήματος, υπήρχε μια φωτιζόμενη τεράστια επιγραφή με το όνομα του νεοφώτιστου, ενώ δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν μπαλόνια, με το όλο σκηνικό που στήθηκε στο κτήμα, να προσδίδει, έναν "αρχαιοεληνικό" αέρα.

Ανάμεσά στους καλεσμένους που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους στην τόσο ξεχωριστή τους ημέρα, ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Στέλιος Χανταμπάκη, το ζεύγος Κουρκούλη - Κελεκίδου και ο Νικηφόρος, με τους τελευταίους να αναλαμβάνουν και το γλέντι της όλης βραδιάς.

Στη βάφτιση του Πάρη, βρέθηκαν και Κύπριοι καλεσμένοι, μεταξύ αυτών ο Νικόλας Ιωαννίδης και ο Ανδρέας Ζαννετίδης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ευτυχισμένοι γονείς και οι κουμπάροι τους φρόντισαν να κάνουν μια εντυπωσιακή και φαντασμαγορική είσοδο στο μεγάλo πάρτι που ακολούθησε μετέπειτα του μυστηρίου,έχοντας στην αγκαλιά τους, τον γιο τους, με βεγγαλικά, και ένα παιδικό τραγουδάκι να παίζει από πίσω.

Η Ιωάννα Τούνη για την εμφάνισή της, επέλεξε κάτι καλοκαιρινό και αέρινο σε γαλάζιο χρώμα -φόρεμα, με ανοιχτή πλάτη, και σκισίματα στα πλάγια, ενώ τα μαλλιά της, τα είχε πιάσει έναν εντυπωσιακό ψηλό κότσο, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξε ένα κοστούμι σε άσπρο χρώμα, ενώ από μέσα φόραγε μαύρο πουκάμισο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει μαζί με τον Νικηφόρο, ενώ κάτι αντίστοιχο πετύχαμε να κάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όσο η Κέλλυ Κελεκίδου βρισκόταν οn stage. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην gallery πιο κάτω, καθώς το βίντεο:

 

 

 

 

Tags βαφτιση, ιωαννα τουνη, γιος, δημητρης αλεξανδρου, παρης, νουνιτο, Αθηνα, πάρτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0081 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0332 s // Total time: 0.0413 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X