Τα δάκρυα του Αγγελόπουλου στη δεξίωση του γάμου για τη μητέρα του [βίντεο]


Τα δάκρυα του Αγγελόπουλου στη δεξίωση του γάμου για τη μητέρα του [βίντεο]

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται η μητέρα του γαμπρού.

Τον θρησκευτικό τους γάμο τέλεσαν το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης, να κάνει το μεγάλο βήμα και να ανταλλάξει ενώπιον Θεού και ανθρώπων, όρκους αιώνιας αγάπης.

Αμέσως μετά το ιερό μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό τον Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ακολούθησε δεξίωση όπου εκεί τους είδαμε να διασκεδάζουν, να συγκινούνται και να απολαμβάνουν την κάθε τους στγιμή, παρουσία αγαπημένων τους προσώπων. 

Διαβάστε ακόμα: Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου - Τα δάκρυα του ζευγαριού [εικόνες & βίντεο]

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του με ένα medley αγαπημένων τους κομματιών όπως το «30-40» από τις Μέλιsses, το «Σ’ αγαπώ» του Νίκου Βέρτη και  το «Πρώτη Θέση στην καρδιά μου» του Νίκου Οικονομόπουλου. 

Aφότου έκοψαν τη γαμήλια τούρτα και ήπιαν τη σαμπάνια τους, το ζευγάρι ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ενώ ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο γαμπρός, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, αναφερόμενος στη μητέρα του η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα ο ίδιος σχολίασε στο πάρτι της δεξίωσης, με δάκρυα στα μάτια, "Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου.Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν αυτή". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

H είσοδος του ζευγαριού [βίντεο]

 

 

Πλάνα από τη δεξίωση [βίντεο]

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, διασημοι, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0099 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0411 s // Total time: 0.0511 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X