Kούκλος πασίγνωστος ηθοποιός: Η νέα του σύντροφος είναι ολόιδια με την πρώην σύζυγό του


Kούκλος πασίγνωστος ηθοποιός: Η νέα του σύντροφος είναι ολόιδια με την πρώην σύζυγό του

Οι φωτογραφίες τους θα σας άφησαν άφωνους. 

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την σύζυγό του, Tina Kunakey, ο Vincent Cassel βρήκε νέα σύντροφο. Ο 56χρονος ηθοποιός χώρισε με το 26χρονο μοντέλο τον περασμένο Απρίλιο, όμως δεν άργησε να φτιάξει τη ζωή του ξανά. Πλέον, είναι σε σχέση με το 27χρονο επίσης μοντέλο, Nara Baptista. Αν και δεν είναι γνωστό το πότε ξεκίνησε η σχέση τους, ο ηθοποιός αφήνει συχνά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στο Instagram, τον τελευταίο μήνα, αποδεικνύοντας έτσι, ότι δεν κρατούν κρυφό το ειδύλλιό τους. "Δεν σε χορταίνω", της γράφει σε μια από τις φωτογραφίες της, με το μοντέλο να του απαντά: "Ούτε εγώ, Θεέ μου".

Διαβάστε ακόμα: Παιδιά ορφανοτροφείου στην Κένυα τραγουδούν τα "Μαθητικά χρόνια" της Βίσση - To βίντεο που έκανε τη σταρ να δακρύσει


Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση δεν είναι η διαχυτικότητα του ζευγαριού στα social media, αλλά η ομοιότητα της Νara με την πρώην σύζυγο του Vincent Cassel, Tina Kunakey. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο προφίλ των δύο γυναικών, θα παρατηρήσει αμέσως πόσο πολύ μοιάζουν, όχι μόνο στα χρώματα, αλλά και στα χαρακτηριστικά τους. Δείτε την απίστευτη ομοιότητα τους στην πιο κάτω gallery:

Πηγή: www.protothema.gr

 

Tags Tina Kunakey,  Vincent Cassel, Nara Baptista, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4297 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2429 s // Total time: 2.6726 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X