Δήμητρα Βαμβακούση: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον χαμό της πεθεράς της - "Έχω την ευχή σου" [εικόνα]


Δήμητρα Βαμβακούση: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον χαμό της πεθεράς της - "Έχω την ευχή σου" [εικόνα]

\"Ντανομάνα...Μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά\"

Ανάρτηση για την τραγική απώλεια μια ημέρα μόλις μετά τον γάμο τους, έκανε η Δήμητρα Βαμβακούση μιας και η πολυαγαπημένη μητέρα του συζύγου της, Γιώργου Αγγελόπουλου, άφησε την τελευταία πνοή της μέσα στο νοσοκομείο.

Η σύζυγος του Ντάνου, φρόντισε χθες, Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου να κάνει μια σπαρακτική δημοσίευση στα stories της στο λογαριασμό στο instagram, προκειμένου να αποχαιρετήσει την πεθερά της.

Διαβάστε ακόμα: Άντζελα Γκερέκου: Τα σπαρακτικά λόγια για τον θάνατο της μάνας του Ντάνου και η άγνωστη φιλία τους [βίντεο]

 

Συγκεκριμένα αναρτώντας μια κοινή εικόνα των τριών τους, η Δήμητρα Βαμβακούση, έγραψε συγκινημένη τα εξής: "Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς". Δείτε την εικόνα πιο κάτω: 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Δήμητρα Βαμβακούση, μητερα, ντανος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2428 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2594 s // Total time: 2.5023 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X